elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'empresa castellonenca Elektrosol s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

L'empresa castellonenca Elektrosol s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa
  MÉS FOTOS
  L'empresa castellonenca Elektrosol s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa - (foto 2)
  L'empresa castellonenca Elektrosol s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa - (foto 3)
  L'empresa castellonenca Elektrosol s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa - (foto 4)

  L'empresa d'instal·lacions solars fotovoltaiques Elektrosol s'ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, en un acte celebrat avui en la seu de la FUE-UJI amb la presència d'Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI; Victoria Rodrigo, gerent d’Elektrosol; i del president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera.

  Sebastián Pla, president del Consell Social de l'UJI i vicepresident de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa; Javier Grandío, secretari del Consell Social UJI i del Patronat de la Fundació; David Cabedo, vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica; Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI; i Susana Borillo, responsable de l'àrea tècnica d’Elektrosol, han assistit a l'acte.

  La rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón, ha assenyalat que «aquest acte representa el compromís de la Universitat Jaume I i d’Elektrosol per a obrir vies de col·laboració estables» i ha agraït a la seua gerent, Victoria Rodrigo «per la seua voluntat de convertir a l'UJI en una aliada prioritària dins de l'estratègia de responsabilitat social i desenvolupament integral de l'empresa».

  «En la Universitat disposem de capacitats investigadores i d'innovació tecnològica que poden servir al desenvolupament d’Elektrosol, a més d'obrir-se un ampli ventall de sinergies en formació, captació del talent universitari i internacionalització», ha afirmat Alcón.

  En el transcurs de la trobada, Victoria Rodrigo, ha manifestat «l'agraïment a l'oportunitat que se'ns brinda de poder contribuir a la integració del teixit empresarial a la Universitat Jaume I i al creixement de totes dues parts. Per a nosaltres, la cooperació entre l'empresa i el campus és essencial i sinònim de progrés i innovació».

  La gerent d’Elektrosol ha incidit en la importància de donar suport al desenvolupament acadèmic i la retenció del talent que sorgeix de la Universitat.

  Per part seua, Carlos Cabrera ha expressat la satisfacció «que suposa per a la Fundació incorporar una nova entitat, i continuar sumant, i especialment tractant-se d'una organització com Elektrosol, d'origen castellonenc 100% i d'un sector en evident expansió, que sens dubte aportarà gran valor al projecte de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa.»

  SOBRE ELEKTROSOL

  Elektrosol naix l'any 2004 amb l'objectiu d'oferir un sistema integral d'Instal·lacions Solars Fotovoltaiques.

  L'experiència adquirida durant aquests quasi 20 anys ha motivat que Elektrosol siga una de les empreses més fortes del sector amb més de 200 MW instal·lats, principalment autoconsum industrial. Actualment, compta amb quatre línies de negoci: l'autoconsum industrial, ja esmentat anteriorment i que representa una part molt important del negoci, una divisió de residencial, operació i manteniment de tota mena d'instal·lacions fotovoltaiques, i recentment, s'ha incorporat una nova línia per a la construcció de xicotetes plantes de generació fins a 15MW.

  Elektrosol compta amb un potent equip de tècnics i enginyers, així com una solvència econòmica contrastada que li permet escometre grans projectes, posicionant-se davant d’altres empreses del sector, gràcies a la seua rapidesa i disponibilitat.

   

  Pujar