elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La web de l'UJI obté la quarta posició en accessibilitat de les universitats espanyoles

La web de l'UJI obté la quarta posició en accessibilitat de les universitats espanyoles
  • Segons l'informe de l'Observatori d'Accessibilitat Web, l'UJI se situa en el quart lloc d'un total de 96 pàgines web d’universitats amb una puntuació de 9,94 sobre 10

La Universitat Jaume I de Castelló se situa en quarta posició en accessibilitat del portal web d'un total de 96 llocs web d’universitats espanyoles i la setena d’un global de 190 llocs webs analitzats, segons l'últim informe elaborat per l'Observatori d'Accessibilitat Web.

El lloc web de l'UJI ha obtingut una puntuació mitjana de 9,94 sobre 10, una avaluació que millora lleument comparada amb l’obtinguda en 2022, un 9,88. També ha millorat la situació de compliment estimada passant de «parcialment conforme» a «plenament conforme» i manté el nivell d’adequació estimat.

La Unitat Responsable d'Accessibilitat (URA) de l'UJI és l'encarregada de vetlar per l'accessibilitat digital en la Universitat i mantenir tot el seu contingut digital accessible per a totes les persones usuàries, tal com marca el Reial decret 1112/2018, que estableix que tots els serveis web i aplicacions mòbils de les administracions públiques han de ser accessibles per a totes les persones.

 

Pujar