elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de Maria João Pires i Ignasi Cambra

L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de Maria João Pires i Ignasi Cambra
  • Els pianistes interpretaran obres de Mozart, Debussy i Mompou

  • El concert, que forma part de l’abonament de primavera, tindrà lloc divendres 24 de maig, a les 19:30 hores

MÉS FOTOS
L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de Maria João Pires i Ignasi Cambra - (foto 2)
L’Auditori de Castelló rep la gira internacional de Maria João Pires i Ignasi Cambra - (foto 3)

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta en concert, el divendres 24 de maig, a les 19:30 hores, els pianistes María João Pires i Ignasi Cambra a l’Auditori de Castelló. Els músics, aclamats per la crítica internacional i el públic, interpretaran obres de Mozart, Debussy i Mompou.

L’Auditori de Castelló acull un dels concerts clàssics més esperats del trimestre protagonitzat per dos reconeguts pianistes, la portuguesa Maria João Pires i el català Ignasi Cambra.

Pires és considerada com una de les grans pianistes de l’actualitat i ha interpretat els grans de la música en els escenaris més importants del món. Per la seua part, Cambra ha sigut reconegut com un dels grans pianistes espanyols. Ha col·laborat en nombroses ocasions amb Pires i ha actuat amb orquestres simfòniques de Barcelona, Miami o Vancouver, davall la batuta de grans directors.

L’actuació començarà amb Maria João interpretant per al públic castellonenc Pour le Piano de C. Debussy. Seguidament, serà el torn d’Ignasi Cambra amb Cançons i danses núm. 1, 2, 5, 6, 7 i 8, de F. Mompou. La segona part del recital estarà protagonitzat per diverses sonates de Mozart. El concert acabarà amb els dos músics interpretant a quatre mans la Rêverie de C. Debussy i la Valse Romantique del mateix compositor.

Este concert forma part de l’abonament de primavera de l’Auditori de Castelló. Les entrades individuals tenen un preu d’entre 10 i 20 euros. Poden adquirir-se en taquilla o en la pàgina web de l’IVC.

Pujar