15 de desembre de 2019 15/12/19

Cs lamenta que "el President Puig haja vingut a Castelló amb les mans buides a beneir el Acord de Fadrell"

Cs lamenta que "el President Puig haja vingut a Castelló amb les mans buides a beneir el Acord de Fadrell" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs: “els governs del Botànic i de Fadrell seran continuistes perquè no han parlat de res nou”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha lamentat que “el Molt Honorable President de la Generalitat haja vingut hui a Castelló sense cap anunci per a la nostra ciutat i a beneir el Acord de Fadrell que van signar ahir el PSPV, Compromís i Podem, els 3 socis del nou govern de la Capital de la Plana”. Marín-Buck ha enlletgit al President Puig que “califica l'acord de dialogant, sòlid i generador de confiança quan ell mateix ha reconegut que no es pot comprometre amb la residència pública per a majors, quan és un dels 247 punts del Acord de Fadrell sent un ‘cooincumpliment’ de l'I Botànic i el Grau amb els castellonencs”.

Així mateix, el portaveu de Cs ha agraït que la primera visita institucional de Ximo Puig com a President de l'II Consell del Botànic haja sigut a Castelló de la Plana, no obstant això ha discrepat “en com ho ha fet” perquè “no es pot vindre amb les mans buides, a dir que cal sumar i no competir, quan els governs del Botànic i de Fadrell seran continuistes perquè no han parlat de res nou: Circumval·lació i Edifici Borrull”. A més ha criticat que “Puig diga que *Borrull serà la seu de la Justícia Social, un edifici que d'estar operatiu en 2022, com s'ha compromés, portarà un retard de dues legislatures”.

Marín-Buck espera que “la posa reivindicativa de l'alcaldessa amb el President de la Generalitat no siga un mer tràmit per a complir expedient perquè els paperots passen factura”.

ocultar
Cs lamenta que "el President Puig haja vingut a Castelló amb les mans buides a beneir el Acord de Fadrell"
Pujar