elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcaldessa inaugurarà els plens online per a sords amb una benvinguda en llengua de signes

L'alcaldessa inaugurarà els plens online per a sords amb una benvinguda en llengua de signes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcaldessa inaugurarà els plens online per a sords amb una benvinguda en llengua de signes - (foto 2)
  L'alcaldessa inaugurarà els plens online per a sords amb una benvinguda en llengua de signes - (foto 3)

  L'alcaldessa Amparo Marco inaugurarà demà el nou servei de plens online per a sords amb una benvinguda en llengua de signes, una salutació que ha preparat avui amb ajuda de la intèrpret municipal amb motiu del primer ple que es retransmetrà en 'streaming' en la història de l'Ajuntament de Castelló per a facilitar el seguiment a les persones que pateixen discapacitat auditiva.

  Acompanyada del regidor de Benestar Social, José Luis López, i a iniciativa de la pròpia alcaldessa, Marco ha rebut les classes en el despatx d'alcaldia i demà presentarà aquest nou projecte al començament de la sessió plenària dirigint-se a aquest segment de la població en la seua pròpia llengua.

  D'aquesta manera, a més de poder seguir les sessions des de qualsevol ordinador a través de la web de l'Ajuntament (www.castello.es), en el saló de plens s'ha habilitat una pantalla perquè les persones amb discapacitat auditiva tinguen accés a la interpretació sense perdre la visió directa dels intervinents.

  Les sessions plenàries també comptaran amb el reforç de dos traductors de l'associació Apesocas que s'alternaran en les retransmissions cada vint minuts.

  Pujar