elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Castelló impulsa una nova edició del Mercat Nadalenc del Grau en suport al comerç local

L'Ajuntament de Castelló impulsa una nova edició del Mercat Nadalenc del Grau en suport al comerç local
  • La cita reunirà 10 comerços de proximitat del Grau de l'1 al 3 de desembre al jardí del port, en l'avinguda Serrano Lloberes

L'Ajuntament de Castelló ha preparat una nova edició del Mercat Nadalenc del Grau de la mà del teixit comercial del districte amb la finalitat d'impulsar les compres en el comerç local. La tinenta d'alcalde, Ester Giner, al costat de la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos, i altres representants, ha presentat hui aquesta campanya que tindrà lloc de l'1 al 3 de desembre en l'emblemàtic jardí del port, en l'avinguda Serrano Lloberes.

“Després de l'èxit de la campanya de bons comercials amb més de 200 comerços de proximitat adherits en la qual el govern municipal ha invertit 300.000 euros i les accions que realitzem des de la volta de les vacances d'estiu per a dinamitzar el comerç local de la ciutat, el Mercat Nadalenc suposa un impuls per als comerços del Grau que han volgut participar en aquesta edició”, assenyala la tinenta d'alcalde.

Giner ha explicat que “aquest mercat és una oportunitat per a revitalitzar el Grau abans del període fort de compres de Nadal, com ens demanaven els comerciants”. La tinenta d'alcalde del Grau assegura que “el compromís d'aquest govern municipal és donar-li més vida no sols al centre de Castelló, sinó a tots i cadascun dels barris i districtes de la ciutat”. Referent a això, assegura a més que “la celebració del mercat ens ajudarà a propiciar i impulsar l'ambient nadalenc en el Grau de Castelló, que contagiarà d'il·lusió als veïns i visitants que vinguen a fer les seues compres”.

El mercat s'inaugurarà el divendres 1 de desembre a les 18.30 hores i romandrà obert fins a les 21.30 hores; el dissabte serà de 10.00 a 22.00 hores i el diumenge, de 10.00 a 18.00 hores.

En la cita participen un total de 10 establiments. Es tracta de la botiga de moda i complements Elea; Justa la Fusta; papereria i llibreria, Paper Ros; Peke Xupe, artesania infantil; C. Rovira; la Botiga de la Flor; centre beauty Raquel Ballester; Clínica Veterinària Bitxets; Pinsos Ana; Qué bonitas són les flores; El Glotón; organització d'esdeveniments i animació infantil El Mussol. A més, hi haurà activitats i animació infantil, posats de menjar i beguda, tardeo i actuacions, entre altres.

Pujar