elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un jove boxador de Castelló que es va desplomar en combat

Mor un jove boxador de Castelló que es va desplomar en combat
  • L'esportista va estar dotze dies ingressat en l'UCI de l'hospital General de Castelló després de patir una hemorràgia cerebral

Dol en l'esport valencià. Després de dotze dies de lluita, ha mort en l'UCI de l'hospital General de Castelló un jove boxador, que pertany al club de boxa de Moncada. Així ho confirmen des del centre hospitalari castellonenc.

Héctor González va patir una hemorràgia cerebral durant el combat celebrat el passat 4 de febrer en el qual l'esportista, de 24 anys, va caure desplomat i va ser ingressat a l'hospital General Universitari de la capital de la Plana.

En un primer moment, el jove esportista va ser operat d'urgència per a tractar de drenar en la zona del cervell que es va veure afectada per l'hemorràgia, encara que les seqüeles que patia eren de bastant consideració.

El succés va ocórrer durant un combat amateur, concretament el moment en què Héctor González va caure desplomat va ser durant el segon dels vint entrenaments programats en el pavelló Ciutat de Castelló.

El jove mort es va fotografiar instants abans del fatal desenllaç amb el seu company Eugenio Montoya, com apareix en les imatges que ha penjat en el seu compte de Facebook del Club Boxa Moncada.

Pujar