elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Instal·len les aules prefabricades del CEIP Herrero de Castelló de cara a l'inici de curs 2021-2022

Instal·len les aules prefabricades del CEIP Herrero de Castelló de cara a l'inici de curs 2021-2022
  • Les obres de renovació del col·legi estan valorades en 3,3 milions d'euros

Aquest matí han començat a instal·lar-se les aules provisionals per a acollir a l'alumnat del CEIP Herrero mentre duren les obres del centre. Les aules prefabricades s'estan instal·lant en el solar municipal del carrer Riu Ter.

La conselleria d'Educació és la responsable d'aquesta fase del projecte, inclòs dins del Pla Edificant, les obres de renovació del qual del centre estan valorades en 3,3 milions d'euros.

La Regidoria d'Educació ja ha coordinat amb el personal del centre i les famílies el trasllat a les noves aules una vegada finalitzen les classes, de manera que puguen començar el curs 2021-2022 en aquesta ubicació.

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Castelló s'ha fet càrrec de l'adequació del solar on se situaran les aules provisionals, amb una inversió 128.000 euros per a l'asfaltat de la superfície, el condicionament d'una zona destinada al pati i en la col·locació d'una tanca per a delimitar el perímetre de l'espai de les aules prefabricades. També s'han instal·lat bancs i s'han facilitat els serveis de llum i aigua.

Cal recordar que la Junta de Govern Local va donar llum verda a l'octubre de 2020 a l'adjudicació de les obres per 3.356.815 milions d'euros.

Amb les obres de rehabilitació del col·legi Herrero de Castelló es preveu rehabilitar integralment l'edifici, crear una aula per a xiquets de dos anys i millorar en l'aspecte sostenible de l'edifici, per la qual cosa s'inclourà un aïllament tèrmic que permet estalviar energia i es construiran diversos porxos que donen l'ombra a l'escola.

L'empresa adjudicatària instal·larà aparcabicicletas i usarà vidre de baixes emissions a més d'ús de material sostenible en tota l'obra.

Pujar