22 de novembre de 2019 22/11/19

Mor un home en un xoc entre tres camions a Borriol

Mor un home en un xoc entre tres camions a Borriol  - (foto 1)
  • Com a conseqüència del xoc s'ha produït un incendi, que ha calcinat un vehicle

MÉS FOTOS
Mor un home en un xoc entre tres camions a Borriol  - (foto 2)
Mor un home en un xoc entre tres camions a Borriol  - (foto 3)

Tràgic accident aquest dimecres en les carreteres de Castelló. Un home ha mort en un xoc entre tres camions a Borriol. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, a la vesprada es rebia l'avís d'un accident en la CV10 Km 25 a Borriol sentit Castelló. S'informava que hi havia diversos camions implicats i un d'ells s'havia incendiat.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha mobilitzat 2 dotacions de bombers del parc de Plana Baixa i s'ha sol·licitat la mobilització de bombers de l'Aj. de Castelló com a reforç. A l'arribada dels bombers, es confirmava que un camió articulat amb góndola que transportava un altre camió, estava completament incendiat estant el conductor atrapat a l'interior de la cabina.

Una vegada controlat l'incendi, SAMU ha confirmat que el conductor havia mort i, després de l'autorització de la Guàrdia Civil, els bombers han procedit a l'excarceració de la víctima.

Un dels camions implicats transportava pots de pintures i esmalts i part d'aquesta càrrega ha quedat escampada per la carretera, veient-se també involucrada en l'incendi.

ocultar
Mor un home en un xoc entre tres camions a Borriol
Pujar