elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CARNAVAL GRAU CASTELLÓ 2024

El Grau de Castelló es prepara per a viure la màgia del Carnestoltes: Consulta tota la programació

El Grau de Castelló es prepara per a viure la màgia del Carnestoltes: Consulta tota la programació
  • Des d'este divendres al diumenge les disfresses i la festa seran els protagonistes

El Grau de Castelló es prepara per a viure el Carnestoltes de 2024, un festeig popular que omplir de festa i color el barri marítim de la capital de la Plana durant este cap de setmana.

Des del divendres 9 al diumenge 11 de febrer, més de 20 actes coparan una programació de tres dies per a tots els públics per a viure la màgia del carnestoltes, la pirotècnia, la música i el misteri de les disfresses i màscares.

El Carnestoltes arrancarà amb la tradicional recepció al Rei Carnestoltes, amb el qual donarà la festa que posarà potes enlaire el districte marítim. El dissabte, per part seua, es viurà el dia gran amb les desfilades que recorreran els carrers d'essència marinera, per a acabar el diumenge amb en habitual Enterrament de la Sardina.

Programació del Carnestoltes del Grau de Castelló 2024

Divendres 9 de febrer

18.30 h. La Cridà infantil a càrrec de les escoles del Grau i espectacle infantil El tren de l'alegria, de la companyia Drag Màgic Teatre. Parc de la Panderola.

19.30 h. Animació amb batukada pels carrers, des del parc de la Panderola a la Tinença d'Alcaldia.

20 h. Recepció al Rei Carnestoltes per a rebre la vara de comandament amb espectacle de llum i música i Crida del Carnestoltes.

20.30 h. Acompanyament al Rei Carnestoltes fins al sopar de pai i porta.

21 h. Tradicional sopar de pà i porta a la Sala Grau i concurs de màscares.

22.30 h. Espectacle Burlesque Cabaret amb Juanra Castillo i LaCoquette.

00.30 h fins a les 6 h. Sessió de música amb Djames i Rafa DJ

Dissabte 10 de febrer

12h. Desfilada Infantil de Carlestotes des del carrer Churruca fins a arribar al parc de la Panderola. En acabar, espectacle d'animació Cucut canta tu en la plaça.

16.30 h. Tallers infantils en la plaça de Sète.

19 h. Gran Desfilada de Carnestoltes amb la participació de carrosses, xarangues, batucada, penyes, comissió de festes i de tots els que vulguen sumar-se a la desfilada. La desfilada recorrerà els carrers Churruca, Canalejas, Gravina, Sebastián Elcano i Sant per a acabar en l'Avinguda del Port. Xarxa Teatre acompanyarà al Rei Carnestoltes en el cercaviles. En acabar, lliurament dels premis del concurs de disfresses i carrosses i actuació del grup FIVE a la Sala Grau.

00.00h a 6.00h DJ Sergio Porcar i DJ Parse Music

Diumenge 11 de febrer

11 h a 13 h. Tallers infantils al parc la panderola

11.30 h. Concurs ‘Disfressa't amb la teua mascota’ al parc La Panderola

18 h. L'Enterrament de la Sardina i Serenata Satírica. Esplanada del Casal Jove. A continuació, ‘versots de botafocs’

19 h. Desfilada de la Sardina acompanyat dels botafocs, la Va unir Musical del Grau qui ho desitja vestit de dol rigorós per a acomiadar la festa. En acabar, rematada pirotècnica.

Una festa per a tots: com arribar fins al Grau?

A més, com a novetat enguany hi haurà un concurs de màscares i un concurs de mascotes i serà un carnestoltes més inclusiu que mai, amb ubicació específica destinada a persones amb mobilitat reduïda, tant en la Gran Desfilada com en l'Enterrament de la Sardina (carrer Elcano amb Verge del Carmen i en esplanada del Casal Jove). També es comptarà amb una interprete de llenguatge de signes per a la Cridà infantil i per a la Recepció del Rei Carnestoltes.

Vols saber com arribar al Grau en transport públic? S'han habilitat recorreguts especials del TRAM per a arribar al barri marírimo en transport públic. Consulta els horaris ací.

Pujar