elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El govern municipal reforça la col·laboració amb Adepla per a fer que Castelló siga una destinació turística més atractiva tot l'any

El govern municipal reforça la col·laboració amb Adepla per a fer que Castelló siga una destinació turística més atractiva tot l'any
  • L'alcaldessa, Begoña Carrasco, es reuneix amb la junta directiva de l'Associació d'Empresaris i Entitats Esportives de les Platges de Castelló (Adepla) per a anar de la mà en el Pla Municipal d'Explotació de Platges

  • “La nostra prioritat és potenciar i desestacionalitzar el turisme, font generadora d'ocupació i riquesa a la ciutat, perquè Castelló siga un destí de referència tot l'any amb els millors serveis”, assenyala la primera edil

El govern reforça la col·laboració públic-privada per a fer que Castelló siga una destinació turística més atractiva durant tot l'any. Aquesta és l'aposta de l'equip de govern que lidera Begoña Carrasco que passa per desestacionalitzar el turisme, un assumpte que s'ha tornat a posar sobre la taula en la reunió celebrada aquest dilluns en el despatx d'Alcaldia entre la primera edil, la regidora de Turisme, Arantxa Miralles i la junta directiva de l'Associació d'Empresaris i Entitats Esportives de les Platges de Castelló (Adepla), el president de les quals és Enrico Grossi.

“Des de l'Ajuntament reforcem la col·laboració amb Adepla i anem de la mà amb els empresaris amb l'objectiu de potenciar i desestacionalitzar el turisme, font generadora d'ocupació i riquesa a la ciutat, perquè Castelló siga una destinació turística més atractiva durant tot l'any”, ha manifestat l'alcaldessa.

Cal recordar que el govern municipal treballa en l'elaboració del Pla Municipal d'Explotació de Platges que permeta explotar al màxim les possibilitats que brinden les platges de Castelló i on es pretén avançar l'inici de la temporada de platges per a competir en igualtat de condicions que altres municipis veïns.

Es tracta d'un Pla que va començar a elaborar-se al gener i que està coordinat entre les regidories de Turisme, la Tinença d'Alcaldia del Grau, Serveis Públics, Esports, Sanitat, Mobilitat i Medi Ambient o Seguretat, entre altres. Amb ell es pretén comptar amb una oferta diversificada i de qualitat, que permeta avançar l'obertura dels quiosquets afavorint així la creació d'ocupació per més temps, entre altres qüestions. Aquest pla persegueix garantir els serveis de platja comptant amb activitats esportives i d'oci per a tots els públics, així com disposar de serveis de platja accessibles per a totes les persones. Cal destacar que els quiosquets generen més d'un centenar de llocs de treball de manera directa i indirecta, a través dels proveïdors.

“Comptem amb Adepla per a presentar el millor pla d'explotació de platges perquè són els qui millor coneixen les possibilitats de la nostra costa, per a fer que l'estada de totes aquelles persones que ens visiten siga la millor possible”, insisteix l'alcaldessa.

Per part seua, la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, assenyala que “en els nostres esforços per descentralitzar el turisme és fonamental aconseguir que els nostres quiosquets òbriguen al més prompte possible. Les nostres platges són un dels pilars del turisme de Castelló, i és essencial cuidar, potenciar i generar negoci entorn d'elles perquè continuen creixent en prestigi i popularitat”.

“Hem d'aprofitar la nostra millor carta de presentació que són les nostres platges i el Grau, amb un clima privilegiat amb 300 dies de sol a l'any i quatre quilòmetres de platges que tenim, que són excepcionals i destaquen pel seu caràcter familiar i la millor gastronomia”, conclou Carrasco.

Cal recordar que l'Ajuntament de Castelló i Adepla treballen de la mà amb el nou Festival del Vent que acolliran les platges de Castelló el mes vinent de juny i que servirà per a dinamitzar i posar en valor les platges de la capital així com els esports nàutics que ací es practiquen.

Pujar