elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El gerent del Departament de Salut de Castelló trasllada a l'alcaldessa els avanços del nou Hospital General

El gerent del Departament de Salut de Castelló trasllada a l'alcaldessa els avanços del nou Hospital General
  • En aquests moments s'està treballant en l'elaboració del Pla Funcional que ha d'estar acabat abans de cap d'any

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, s'ha reunit aquest matí amb el gerent del Departament de Salut de Castelló, Raúl Ferrando; i la directora Mèdica d'Atenció Primària, Adelina Corbacho. En aquesta primera trobada, Ferrando li ha traslladat els progressos del nou Hospital General. En aquests moments s'està treballant en l'elaboració del Pla Funcional que ha d'estar acabat abans de cap d'any.

Sobre aquest tema, ha recordat que “els pressupostos de la Generalitat inclouen els dos primers milions d'euros per a la redacció arquitectònica d'aquest projecte, la qual cosa demostra el compromís del nostre President, Carlos Mazón, perquè el nou centre hospitalari siga realitat”.

Sobre aquest tema, ha afegit que “tal com va assegurar el mateix Mazón el passat 9 de novembre, l'Ajuntament i la Generalitat estem treballant perquè el nou Hospital General es materialitze amb pressupost i terrenys. Lluny han quedat ja les maquetes sense cap d'aquestes dues coses bàsiques a tres mesos de les eleccions municipals i autonòmiques”.

“Un exemple d'això és la reunió mantinguda hui amb el màxim representant de l'àrea de sanitària. Anirem de la mà per a garantir que els castellonencs compten amb la millor assistència sanitària, amb més personal i mitjans tècnics”, ha subratllat.

Pujar