elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El festival de punk-rock del Grau de Castelló, Concerts del Pinar, mostra i posa a la venda el seu cartell per dies

El festival de punk-rock del Grau de Castelló, Concerts del Pinar, mostra i posa a la venda el seu cartell per dies
  • Els abonaments generals i la nova tanda d’entrades estan disponibles a partir d’avui a Notikumi.com

MÉS FOTOS
El festival de punk-rock del Grau de Castelló, Concerts del Pinar, mostra i posa a la venda el seu cartell per dies - (foto 2)
El festival de punk-rock del Grau de Castelló, Concerts del Pinar, mostra i posa a la venda el seu cartell per dies - (foto 3)
El festival de punk-rock del Grau de Castelló, Concerts del Pinar, mostra i posa a la venda el seu cartell per dies - (foto 4)

El festival de punk-rock de les comarques de Castelló, Concerts del Pinar, descobreix el seu cartell per dies i trau a la venda aquestes entrades a un preu especial de 20 €. Per la seua banda, els abonaments generals per als tres dies de festival tenen un preu actual de 55 € (punxa ací per aconseguir les teues entrades). La tercera edició del festival tindrà lloc al Grau de Castelló els propers 20, 21 i 22 de juliol, amb El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, amb quasi tota la seua banda i el seu repertori original com a cap de cartell. Així mateix, també protagonitzen aquest cartell grups com Soziedad Alkoholika, Boikot, Segismundo Toxicómano o Josetxu Piperrak, entre molts d’altres. El festival també ha mantés una de les seues promocions de beguda: un pack de 5 cerveses per 12.5 €. 

Així doncs, una vegada publicats els horaris per dia, el cartell es distribueix de la següent manera: el dijous els primers en donar la benvinguda als i a les assistents seran Apologia, a les 19.30 h. Després serà el torn de Palmer, a les 20.30 h, seguits de Malos Vicios a les 21.30 h. Finalment, els dos últims grups seran El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, a les 22.30 h i Boikot conclourà la nit a partir de les 00 h. Un cop acabe el seu concert hi haurà DJ’s fins les dues de la matinada, quan les portes del pinar tancaran fins el dia següent. 

El divendres el primer grup en inaugurar el dia seran els borrianencs Ni Por Favor ni Ostias a les 19.30 h, qui ompliran de rock el pinar del Grau. Prendrà el relleu Ebri Knight a les 20.30 h i una hora després, tocarà la reina del punk a Espanya, Ana Curra. L’últim tram del divendres al Grau de Castelló estarà protagonitzat per Soziedad Alkoholika a les 22.30 h i per Josetxu Piperrak a les 00.00 h. Les portes tancaran fins les dues de la matinada amb música d’ambient. 

Finalment, el dissabte actuarà com a gran cloenda de Concerts del Pinar: els primera en tocar seran The Dance Crashers a les 19:30 h, seguits de Liher a les 20.30 h. Els castellonens Bandits, els quals van estar programats per a la primera edició sense poder tocar per les condicions meteorològiques es podran redimir aquest any a les 21.30 h. Finalment, a les 22.30 h tocarà Segismundo Toxicómano i els internacionals Sham 69 posaran punt i final al festival de punk-rock de les comarques de Castelló a les 00.00 h. 

Pujar