elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El festival ON arriba a Castelló amb Camela com a plat fort

El festival ON arriba a Castelló amb Camela com a plat fort
  • Polo Nández, Doya o l'humorista Raúl Antón completen el cartell

La regidora de Cultura, María España, i el director del Festival ON Castelló, José Antoni Antolí, han presentat aquest matí la programació de l'esdeveniment musical que tindrà lloc el pròxim 27 d'abril. El Recinte de Fires i Mercats acollirà un macro esdeveniment que té com a cap de cartell al duo Camela, dins del seu gira de 30 aniversari, al costat de diversos artistes com Polo Nández, Doya o l'humorista Raúl Antón.

María España ha destacat que “aquest festival és una mostra més que alguna cosa està canviant culturalment a la nostra ciutat, els grans concerts han deixat de passar de llarg per Castelló. Musicalment aquesta ciutat està més viva que mai. L'èxit dels concerts de Magdalena, al març, l'actuació de Manolo García, per Setmana Santa, i un mes després a Camela el demostren”.

La temporada de festivals d'estiu ja està quasi trucant a la porta i “crec que anem pel bon camí. A l'Ajuntament de Castelló el tenim clar, volem impulsar aquests esdeveniments i tenim el mateix objectiu que els promotors privats: situar a Castelló en el mapa musical d'Espanya. Com diu el nom del Festival cal tornar a encendre Castelló, passar del Off al On i deixar-lo per sempre encés. Recuperar el temps perdut perquè Castelló siga una ciutat viva”, afirma.

Per la seua part el director del Festival ON Castelló, José Antoni Antolí, ha afirmat que “es tracta d'una programació eclèctica i per a tots els públics. Volem que aquesta siga la primera edició de moltes i que puguem créixer junts amb el pas dels anys, agraïm a l'Ajuntament de Castelló la seua predisposició i sintonia des del minut zero”.

Les entrades per al festival ja estan a la venda en www.onfestival.es i els preus van des dels 27 a 45 euros, depenent dels diferents accessos.

Pujar