elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estudiants de Castelló participen en els tallers del programa ‘Joves i salut psicològica’

  • Alumnes de cinc instituts de Castelló i de l'Escola de Segona Oportunitat assisteixen a les xarrades impartides

Alumnes d'ESO, Batxillerat, Formació Professional i ensenyaments especials de cinc instituts de Castelló i de l'Escola de Segona Oportunitat han participat aquest curs en els 32 tallers impartits dins del programa Joves i salut psicològica. Una iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló que s'ha realitzat en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Més de 300 estudiants de l'IES Penyagolosa, de l'IES Matilde Salvador, del CIPFP Costa Azahar, de l'IES Bovalar, de l'IES Miquel Peris i Segarra i de l'Escola de Segona Oportunitat han pres part així en tallers que començaren el 16 de gener i que es desenvoluparan fins al pròxim 25 de maig.

Unes classes dirigides a promoure hàbits i conductes saludables des de les aules que han abordat temàtiques com: Què és un dol? Pandèmia i resiliència; Tens súper poders? Coneix les teues fortaleses I i II; El suïcidi és responsabilitat de tots; Esport, font de benestar; Mòbil, tauleta, tv i ordinador...quan la pantalla mana; Què veig? Què veus? Sobre un ús adequat de continguts en internet; Com puc aconseguir els meus objectius?.

Pujar