elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Espaitec presenta les línies de finançament públic per a empreses innovadores en 2024

Espaitec presenta les línies de finançament públic per a empreses innovadores en 2024
  MÉS FOTOS
  Espaitec presenta les línies de finançament públic per a empreses innovadores en 2024 - (foto 2)
  Espaitec presenta les línies de finançament públic per a empreses innovadores en 2024 - (foto 3)
  Espaitec presenta les línies de finançament públic per a empreses innovadores en 2024 - (foto 4)

  En la jornada participaran l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, l'Agència Estatal d'Investigació i la Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic de la Generalitat Valenciana

  Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, organitza el dijous 25 de gener, una jornada a fi d'informar les empreses de la província sobre les ajudes públiques disponibles per a finançar iniciatives innovadores durant 2024. La sessió es durà a terme de 9 a 11 hores, en format presencial a la sala multiusos de l'edifici Espaitec 2, i en ella participaran l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), l’Agència Estatal d'Investigació dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, al costat de la Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic de la Generalitat Valenciana per a abordar els fons europeus Next Generation.

  En la sessió participaran diverses empreses de la província de Castelló que han sigut beneficiàries d'aquesta mena d'ajudes públiques en convocatòries anteriors, amb la finalitat de compartir la seua experiència en l'obtenció d'aquestes ajudes públiques amb exemples pràctics.

  L'objectiu principal d'aquestes convocatòries és fomentar la cooperació entre empreses i universitats, promoure la transferència de tecnologia, impulsar la digitalització de les PIMES, donar suport a la creació d'empreses innovadores, i facilitar la implementació de projectes enfocats en innovació de productes, serveis o processos.

  La sessió és gratuïta i en format presencial, i es dirigeix principalment a les empreses de la província de Castelló. Per a participar en la jornada la inscripció prèvia és obligatòria.

  Inscripció: bit.ly/3ShPpSE

   

  Pujar