elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Divercuina’ s'endinsa en el Mercat Central de Castelló per a donar a conéixer als xiquets productes de temporada

‘Divercuina’ s'endinsa en el Mercat Central de Castelló per a donar a conéixer als xiquets productes de temporada

  El regidor de Consum, Alberto Vidal, va acudir aquest dissabte, al costat de l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al taller ‘Divercuina de la Terrera, que es va celebrar, en aquesta ocasió, en la plaça de la Pescateria.

  Els alumnes participants van tindre l'oportunitat de visitar el Mercat Central, on van aprendre a valorar els productes frescos i de temporada, tan habituals en aquest espai de referència per a les compres diàries en la capital.

  “Tenim un compromís clar amb les generacions futures, principals prescriptors de la dieta mediterrània a les seues cases. Divercuina educa en consum responsable, en alimentació sostenible i en creixement en valors i sabors i permet conéixer els nostres orígens i la nostra terreta des dels nostres aliments i els nostres plats”, afirma Vidal.

  Els tallers de ‘Divercuina’ són gratuïts en torns de 15 xiquets i suposa un suport molt important als mercats locals.

  El 7 d'octubre els tallers visitaran la plaça Vilanova de Alcolea en el districte sud, on també tornaran el 18 de novembre. El 28 d'octubre, de nou, en la plaça de la Pescateria i el 14 d'octubre els tallers tindran lloc en la plaça Doctor Marañón, on es repetiran també el 25 de novembre. Finalment, el 21 d'octubre i el 2 de desembre serà el torn de Maset Blau, en la plaça Llacunes de Ruideras.

  Pujar