elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Districte Oest acull la Cavalcada de Nadal malbaratant fantasia pels carrers

El Districte Oest acull la Cavalcada de Nadal malbaratant fantasia pels carrers
  • La Plaça Major torna a omplir-se d'activitats i jocs tradicionals des de les 18.00 hores des de hui i fins al diumenge

MÉS FOTOS
El Districte Oest acull la Cavalcada de Nadal malbaratant fantasia pels carrers - (foto 2)
El Districte Oest acull la Cavalcada de Nadal malbaratant fantasia pels carrers - (foto 3)

El districte Oest ha acollit la Cavalcada de Nadal malbaratant fantasia pels carrers i fent les delícies de xiquets i majors. Es tracta d'un dels més de 250 actes que l'Ajuntament de Castelló ha programat per a aquestes dates nadalenques. La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha destacat l'ambient festiu als carrers de Castelló, “amb la presència de personatges fantàstics, fades amb ales lluminoses i follets i unicorns que han desfilat entre les cares d'admiració dels més xicotets”.

“Aquesta és la demostració de l'aposta de l'equip de govern perquè el Nadal arribe a tots els districtes, hui s'omplin de música i color els carrers del districte Oest igual que s'ompliran en els pròxims tots els districtes. Volem la màgia del Nadal inunde tota la ciutat”, ha afegit.

La Cavalcada de Nadal ha donat inici a la porta de l'Associació del Raval Universitari, travessant els carrers Honori Garcia Garcia i Jesús Martí Martín, recorrent l'Avinguda l'Alcora per a concloure en la Tinença d'Alcaldia del Districte Oest.

Un segon recorregut ha començat en la Tinença d'Alcaldia del Districte Oest, continuant per l'Avinguda l'Alcora passant pels carrers Pintor Oliet i Cronista Muntaner per a finalitzar el seu trajecte en la Plaça Espanya.

Les pròximes dates de les cavalcades per districtes són: Districte Sud el 15 de desembre a les a les 18.00; Districte Centre: 16 de desembre a les 10.00; Districte Nord: 22 de desembre a les 18.00; Districte Aquest: 26 de desembre a les 18.00 i Grau Districte Marítim: 29 de desembre a les 18.00.

Activitats i Jocs tradicionals en la Plaça Major

La Plaça Major torna a omplir-se d'activitats i jocs tradicionals des de les 18.00 hores des de hui i fins al diumenge.

Tota la programació de Nadal es pot consultar en este enllaç.

Pujar