elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs demana al Fadrell una relació dels habitatges municipals ocupats i de les intervencions policials per denúncies

Cs demana al Fadrell una relació dels habitatges municipals ocupats i de les intervencions policials per denúncies
  • Ventura: “L'única solució no pot ser externalitzar el servei de l'habitatge, un titular del qual porten vivint un any”

Els regidors de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura i Vicente Vidal han sol·licitat una relació dels habitatges municipals ocupats de manera il·legal així com les intervencions que ha fet la Policia Local per denúncies d'agressions, amenaces i venda de drogues, respectivament.

Esteban Ventura, ha lamentat en la comissió sobre les persones i dret sostenible que el govern de Castelló reconega els problemes de convivència al carrer Bisbe Salinas així com l'ocupació il·legal d'habitatges als carrers Huesca i Martínez Tena i no obstant això, “l'única solució que planteja és la de posar en marxa el servei d'externalització de l'habitatge, un titular del qual porten vivint un any sense executar-lo”.

El regidor de Cs ha manifestat que “amb la intenció de contractar una empresa per al control dels pisos públics, el Fadrell està reconeixent el seu fracàs en política d'habitatge i el que és pitjor, que ni tan sols sap com gestionar-lo”. “Perquè els titulars no són la solució al problema i hi ha més de 300 famílies esperant un habitatge que no entenen de reconeixements, de perdons ni d'esperes”, ha insistit Ventura.

Finalment, l'edil de Cs urgeix a “donar solucions com més prompte millor perquè Garrido ja porta 11 dies de retard, ja que pretenia posar en marxa l'externalització aquest mes de gener”.

Pujar