elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Concerts del Pinar trau a la venda els abonaments i confirma els seus primers artistes

Concerts del Pinar trau a la venda els abonaments i confirma els seus primers artistes
  • El festival de punk-rock ha desvetllat el primer avançament del line-up

  • Les entrades ja es poden adquirir a un preu especial de 30€

  • La quarta edició del festival tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny

MÉS FOTOS
Concerts del Pinar trau a la venda els abonaments i confirma els seus primers artistes - (foto 2)

El festival Concerts del Pinar tornarà a omplir el Pinar del Grau de Castelló de música els propers 14 i 15 de juny per quart any consecutiu. De moment, el festival punk-rock de les comarques de la província de Castelló ha desvetllat vuit dels artistes que formaran part del cartell d'aquesta nova edició: EUKZ (El Último Ke Zierre), L'Elit, Lèpoka, KOP, Hermana Furia, Capsula, Ezpalak i Ortopedia Técnica. Amb aquest primer avançament, el festival posa a la venda els primers abonaments de dos dies amb una promoció limitada de llançament a un preu especial de 30 €, disponibles exclusivament a través de entradascastellon.com i a través de la plataforma en línia de Notikumi.

El festival segueix apropant grups nacionals a Castelló i apostant per grans noms i noves cares de talent local com són EUKZ, Lèpoka o Ortopedia Técnica. En aquesta edició, el festival es trasllada al mes de juny per anticipar la calor de l'estiu i amplia els horaris per acollir més concerts a cada jornada.

La data en la qual desvetllaran el cartell complet encara és un misteri, però des de la direcció del festival asseguren que es tracta d'una proposta que atraurà nous perfils de públic, mantenint-se en l'essència que l'ha caracteritzat els darrers anys. Concerts del Pinar està organitzat per la promotora castellonenca Planafest SL i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, l'Institut Valencià de Cultura i de Mediterranew Musix.

Pujar