elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Concerts del Pinar, el festival de punk-rock de les comarques de Castelló arranca el proper dijous

Concerts del Pinar, el festival de punk-rock de les comarques de Castelló arranca el proper dijous
  • L’esdeveniment musical tindrà lloc del 20 al 22 de juliol al pinar

  • Els abonaments generals i les entrades de dia estan disponibles a Notikumi.com

MÉS FOTOS
Concerts del Pinar, el festival de punk-rock de les comarques de Castelló arranca el proper dijous - (foto 2)
Concerts del Pinar, el festival de punk-rock de les comarques de Castelló arranca el proper dijous - (foto 3)
Concerts del Pinar, el festival de punk-rock de les comarques de Castelló arranca el proper dijous - (foto 4)

Concerts del Pinar, el festival de punk-rock que tindrà lloc al Grau de Castelló, arranca la seua tercera edició el proper dijous fins al dissabte. El seu cartell està encapçalat per El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, amb quasi tota la seua banda i el seu repertori original. A més a més, també protagonitzen aquest cartell grups com Soziedad Alkoholika, Boikot, Segismundo Toxicómano o Josetxu Piperrak, entre molts d’altres (ací pots aconseguir el teu abonament).

El festival de música ja està calfant motors per donar el tret d’eixida, el passat 13 de juliol va llançar un sorteig amb motiu del Dia del Rock. Per això, es va sortejar entre els i les participants de les xarxes socials tres packs amb marxandatge de El Drogas, Boikot, Soziedad Alkoholika i Segismundo Toxicómano. Actualment també hi ha actiu altre sorteig de dues entrades amb Tuawa, un dels patrocinadors oficials del festival.

Així doncs, el proper dijous els primers en donar la benvinguda als i a les assistents seran Apologia, a les 19.30 h. Després serà el torn de Palmer, a les 20.30 h, seguits de Malos Vicios a les 21.30 h. Finalment, els dos últims grups del dia seran El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, a les 22.30 h i Boikot que conclourà la nit a partir de les 00 h. Un cop acabe el seu concert hi haurà una sessió de DJ’s fins les dues de la matinada, quan les portes del pinar tancaran fins el dia següent.

El divendres el primer grup en inaugurar el dia seran els borrianencs Ni Por Favor ni Ostias a les 19.30 h, qui ompliran de rock el pinar del Grau. Prendrà el relleu Ebri Knight a les 20.30h i una hora després, tocarà la reina del punk a Espanya, Ana Curra. L’últim tram del divendres al Grau de Castelló estarà protagonitzat per Soziedad Alkoholika a les 22.30 h i per Josetxu Piperrak a les 00.00 h. Les portes tancaran a les dues de la matinada amb música d’ambient.

Finalment, el dissabte com a gran cloenda de Concerts del Pinar actuarà: els primera en tocar seran The Dance Crashers a les 19:30 h, seguits de Liher a les 20.30 h. Els castellonens Bandits, els quals van estar programats per a la primera edició sense poder tocar per les condicions meteorològiques es podran redimir aquest any a les 21.30 h. Finalment, a les 22.30 h tocaran els internacionals Sham 69 i Segismundo Toxicómano posarà punt i final al festival de punk-rock de les comarques de Castelló.

Pujar