elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una castellonenca, entre les subcampiones del món de salsa en el certamen celebrat a Cancun

Una castellonenca, entre les subcampiones del món de salsa en el certamen celebrat a Cancun
  • Es tracta d'Eva Moliner del grup Stravagirls que ha aconseguit al costat de les seues companyes la medalla de bronze en un certamen en el qual competien més de 20 països

La castellonenca Eva Moliner ha aconseguit el subcampionat del món de salsa celebrat a Cancun (Mèxic) el mes de desembre passat. Es tracta de l'Euroson Llatí que en esta XV edició va comptar amb la presència de més de 20 països.

Eva Moliner és integrant del grup Stravagirls al costat d'Ayelen Gauna, directora i coreògrafa de l'Argentina encara que residix a Madrid, les madrilenyes Vanessa Testas i Marta Ferreres, la vitoriana Monika Fortes i la brasilera resident a Madrid, Priscil·la Santos.

El grup, del qual forma part la castellonenca participava en la categoria Team Shines Ladies Salsa Open, va haver d'aprendre a assajar per vídeo i quadrar dates per a poder fer-ho juntes a Madrid. Els seus compromisos professionals els impedien estar sempre juntes per a preparar el ball, però van apostar per esta tècnica en la qual van donar el 200% cadascuna, deixant-se la pell en els assajos i treballant pel seu compte per a aconseguir este segon lloc en el mundial de salsa.

Eva Moliner té al costat del seu marit Zergyo, des de fa huit anys, una escola de salsa a Castelló. Es tracta de Latin Studio Danse. Tots dos són artistes referents de salsa tant a nivell nacional com internacional i han portat el seu art per tot el món, des de Nova York, fins a Mèxic, Itàlia o l'Índia, entre altres.

Amb els seus grups Latin Mambo Madness i Latin Mambo Girls han guanyat nombrosos campionats per tot el món.

 

Pujar