elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló es vist de moda aquest dissabte amb la primera edició de Moda Ten

Castelló es vist de moda aquest dissabte amb la primera edició de Moda Ten
  • Un total de 50 comerços exposaran les últimes tendències de la moda local en un esdeveniment que tindrà lloc en el Menador a partir de les 18.00 hores

  • L'acte estarà acompanyat d'una exposició de 10 cotxes d'alta gamma

La regidoria de Comerç i Consum ha organitzat el primer festival Moda Ten en col·laboració amb l'Associació Comerços del Raval, l'Associació Espai Comercial i l'Associació de Comerços del Grau. En aquest esdeveniment participaran un total de 50 comerços de Castelló que exposaran les últimes tendències de temporada.

El jurat estarà format per sis professionals del món de la moda i s'entregaran tres premis en diferents categories. En concret, seran el premi a la Imatge Revelació Masculina, i premi Miss Grand Castelló, del qual la guanyadora serà la representant de Castelló en el certamen nacional de Miss España. A més, els més xicotets també desfilaran per a mostrar el millor de la moda infantil.

El regidor ha explicat que “fer costat al comerç local és fonamental per al desenvolupament econòmic de la nostra ciutat”. En aquest sentit, ha assenyalat que “aquest esdeveniment serà un gran aparador per a visualitzar totes les tendències de temporada i tot el públic podrà visualitzar per primera vegada peces exclusives que seran una prova clara de la gran qualitat del nostre comerç de proximitat”.

A més, també s'exposaran 10 cotxes d'alta gamma de concessionaris de la ciutat. Vidal ha explicat que “amb esta exposició automobilística busquem fer encara més atractiu l'esdeveniment, mostrant alguns dels cotxes més moderns del moment”.

Pujar