elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló es presentarà a Capital Espanyola de la Gastronomia

Castelló es presentarà a Capital Espanyola de la Gastronomia
  • La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha assegurat que “aconseguir que Castelló siga Capital Espanyola de la Gastronomia seria el colofó d'or a tot el treball que estem fent per a potenciar el turisme gastronòmic”

Castelló aspirarà a ser Capital Espanyola de la Gastronomia. Així ho ha aprovat la Junta de Govern de l'Ajuntament de Castelló, en la qual s'ha considerat la importància de potenciar el turisme gastronòmic com un dels grans atractius de la ciutat.

A més, aquesta decisió és una mostra del compromís d'Arantxa Miralles, regidora de Turisme, per convertir a Castelló en un referent gastronòmic en tots els sentits: “Hem dit en repetides ocasions que des del Patronat potenciarem el turisme gastronòmic perquè creiem que és un dels nostres forts. Castelló es mereix per mèrits propis ser reconeguda com a Capital Espanyola de la Gastronomia i treballarem perquè aquest desig de tots es puga materialitzar”.

La Capital Espanyola de la Gastronomia és un esdeveniment anual creat per la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme (FEPET) que des del seu sorgiment va convidar a participar a la Federació Espanyola d'Hostaleria amb l'objectiu de reconéixer a la ciutat o comunitat que més haja destacat en la promoció, a nivell nacional i internacional, de la gastronomia com un dels principals atractius a Espanya.

La mecànica de selecció és senzilla. Cada any es reconeix a una ciutat o comunitat a la qual se li atorga el títol de Capital Espanyola de la Gastronomia (CEG), el mandat de la qual es correspon amb l'any natural, de l'1 de gener al 31 de desembre.

Pujar