27 de setembre de 2020 27/9/20

Castelló premia les millors fotografies en el Calendari Natural de 2018

Castelló premia les millors fotografies en el Calendari Natural de 2018 - (foto 1)

  Castàlia, la desembocadura del riu Sec, el parc Ribalta, el port, les Columbretes o la vila romana de Vinamargo són alguns dels espais que protagonitzen el Calendari Natural 2018 de Castelló. La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Va usar, ha destacat “la qualitat dels treballs que s'han presentat en l'edició d'enguany a més d'oferir una imatge singular d'espais urbans i naturals de la nostra ciutat” durant el lliurament dels premis celebrada en el saló de Plens. 

  ‘Tonos azules en Castàlia’, una fotografia de Pamela Agut, il·lustra el mes de gener. ‘Capvespre’, una instantània presa en la desembocadura del riu Sec signada per Laia Mercé Milián serà la imatge del mes de febrer i la Romeria de les Canyes amb l'ermita de la Magdalena al fons, d'Iván Agut, ha sigut la fotografia seleccionada per al mes de març. 

  ‘El palomar’, de Marta Beltrán, és una de les imatges preses en el parc Ribalta que forma part del Calendari Natural 2018, en aquest cas per al mes d'abril. Maig també ho signa Pamela Agut amb una fotografia del port pesquer del Grau titulada ‘Luces, sombras y reflejos’. L'estiu arrancarà ‘Entre tarongers’, una foto de la vila romana de Vinamargo obra de José Miguel Soler. 

  El far de les Columbretes prendrà el relleu al juliol, una imatge d'Almudena García que titula com ‘Blau marí’. Una suggeridora foto d'Irene Martínez titulada ‘Arena’ presa en la platja il·lustra el mes d'agost. La ciutat, i en concret la plaça de Maria Agustina amb el seu imponent ficus, ocupa la imatge del mes de setembre, també de José Miguel Soler. 

  ‘Vistes des del Desert’, d'Iván Agut, no solament serà la imatge del mes d'octubre sinó que també ha obtingut el premi al millor fotògraf universitari amb una imatge al capvespre de la zona litoral i el port presa des del parc natural del Desert de les Palmes. Novembre arriba amb una llum ataronjada imponent, la que ha captat la càmera de Pamela Agut, i el far del Grau com a protagonista, que a més ha aconseguit el premi a la Millor Fotografia. 

  El Calendari Natural 2018 es tanca amb ‘Anochecer en el lago’, el del parc Ribalta, una fotografia de Pamela Agut que serveix coma imatge del mes de desembre.

   

  Pujar