30 de novembre de 2020 30/11/20

Castelló planifica les accions de promoció de la Fira de la Taronja fins a final de campanya

Castelló planifica les accions de promoció de la Fira de la Taronja fins a final de campanya - (foto 1)
  • Ultimen el repartiment de gallons de mandarina durant la Marató, l'organització d'una jornada tècnica i el repartiment de borses promocionals

La regidora de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, Sara Usó, i els representants de la Fira de la Taronja César Roures, responsable tècnic de la Fira; Néstor Pascual (Fepac-Asaja) i Vicente Miralles (Coto Arrosser) així com el tècnic municipal Tomás Fabregat han mantingut aquesta setmana una reunió per a planificar les activitats del tram final de la campanya amb l'objectiu de "mantenir l'interès per la Fira i atraure públic fins a les places on se situen les parades", com són Fadrell, Na Violant, Maria Agustina i Juan Bautista Porcar.

La primera d'aquestes accions serà el repartiment de gallons de mandarina durant la celebració de la Marató BP Ciutat de Castelló, diumenge que ve 19 de febrer. Per a açò se seleccionarà la fruita que tinga un calibre adequat perquè els atletes puguen ingerir els grillons sense problemes i reposar una mica de forces durant la carrera.

També s'ha previst el repartiment de borses promocionals amb la imatge de la Fira de la Taronja per la compra de sis quilos de fruita. Va usar ha explicat que "les borses, reutilitzables per a les compres domèstiques i amb la imatge promocional de la Fira de la Taronja, han tingut molt bona acceptació pel que sempre suposen un atractiu més per a acostar-se fins a la Fira i comprar taronges de Castelló".

Finalment, al març (el primer o segon cap de setmana) se celebrarà una jornada tècnica entorn del sector citrícola. L'activitat, pendent de concretar el contingut, se celebrarà en la plaça Fadrell. Segons han explicat en aquesta reunió, la campanya d'enguany està marcada pel calibre de la fruita i per les condicions meteorològiques, com la pluja, que està sent molt abundant aquest hivern.

Pujar