elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló imposa la banda a la Reina de les festes de Santa Rita, patrona dels funcionaris

Castelló imposa la banda a la Reina de les festes de Santa Rita, patrona dels funcionaris
  MÉS FOTOS
  Castelló imposa la banda a la Reina de les festes de Santa Rita, patrona dels funcionaris - (foto 2)

  L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha presidit hui en el Saló de Plens de l'Ajuntament l'acte de nomenament i imposició de banda de la Reina de les festes en honor a Santa Rita 2024, Rosana Seguer Cabaleiro. Festejos que organitzen els funcionaris de l'Ajuntament amb motiu de la celebració de la seua patrona.

  Després de l'acte simbòlic de la imposició de banda a la nova Reina, a càrrec de l'alcaldessa, Carrasco ha dirigit unes paraules als presents recordant la importància del treball “de tots i cadascun dels funcionaris municipals, encara que l'objectiu és únic: aconseguir el millor per a Castelló i per als veïns que l'habiten”.

  La primera *edila els ha traslladat també que “sou el cor que mou la ciutat, que fa arribar els serveis més lluny. Tots vosaltres sou fonamentals per a garantir serveis que ens permeten gaudir d'un major benestar i que la ciutat sencera progresse”.

  Carrasco ha tingut també unes paraules tant per a la Reina sortint, María Isert, com per a la recent nomenada “que porta ja més de 20 anys exercint la seua vocació de serveis públic des de de diferents departaments municipals, recalant en l'àrea de Mobilitat en l'actualitat”.

  L'alcaldessa ha insistit als funcionaris que “vosaltres feu el Castelló de tots i per a tots” i els ha convidat “a continuar aportant el vostre talent al servei de la ciutadania. I que us sentiu orgullosos de cadascun dels vostres companys i del treball conjunt, perquè actuem com un només cor i perquè Castelló batega amb vosaltres”.

  Entre els actes programats amb motiu d'aquestes festes, s'han organitzat diferents competicions esportives, jocs de taula i un menjar de germanor prevista el pròxim 31 de maig.

  Pujar