elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
MESONES DE MAGDALENA

Castelló estrenarà una nova zona de mesons en les pròximes festes de la Magdalena

Castelló estrenarà una nova zona de mesons en les pròximes festes de la Magdalena
  • Albergarà els mesons del vi, de la cervesa internacional i les ‘foodtruck’ i estarà situada al costat del Recinte de Fires i Mercats

L'Ajuntament de Castelló habilitarà una nova zona de mesons per a les pròximes festes de la Magdalena, que concentrarà en un mateix espai, pròxim al Recinte de Fires i Mercats, el Mesó del Vi, la Fira de la Cervesa Internacional i la Fira Foodtruck. En concret, el Mesó del Vi estarà en el camí Caminàs, en el tram comprés entre el carrer Pare José Tavernes i el carrer José María Guinot; la Fira Foodtruck se situarà al carrer Joan Pau II, entre el Caminàs i Josefina Cruzado; i la Fira de la Cervesa Internacional també al carrer Joan Pau II, entre Josefina Cruzado i Carmen Noguera. Aquesta nova zona de mesons ocuparà una superfície de 8.800 metres quadrats (3.700 m² el Mesó del Vi, 2.300 m² la Fira de la Cervesa Internacional i 2.800 m² la Fira Foodtruck). En els voltants d'aquesta zona, a més, està previst situar un lloc de seguretat avançat.

D'altra banda, es mantindrà el Mesó de la Tapa i la Cervesa en la plaça Espanya (amb una superfície de 2.800 m²); la Fira Taurina en el passeig Ribalta, enfront de la plaça de bous (amb 1.037 m²); i el Mercat Artesanal en l'antic recinte de fires i mercats (amb 11.900 m²).

“La nova zona de mesons ens permetrà generar un espai més segur i controlat, amb bones comunicacions i accessos, i evitarà molèsties veïnals en estar situat en una zona no residencial”, ha explicat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “Així mateix, mantenim altres espais gastronòmics com la Fira de la Tapa i la Cervesa, i altres propostes com la Fira Taurina o el Mercat Artesanal en altres ubicacions per a dinamitzar així altres zones de la ciutat”, ha detallat.

El Patronat Municipal de Festes preveu aprovar demà en el consell rector les bases reguladores per a l'atorgament, en règim de concurrència competitiva, de l'autorització demanial amb destinació a la instal·lació i explotació d'aquestes fondes, fires i mercats que formaran part de l'oferta gastronòmica i d'oci de les pròximes festes de la Magdalena, que se celebraran des de l'11 fins al 19 de març.

Pujar