elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port

Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port
  • S'ha obert un vial alternatiu a la CV-183 i s'està preparant ja el desviament en les avingudes de València i Almassora

Les obres del nou accés ferroviari sud al Port de Castelló ja estan el trànsit en les carreteres amb les quals es creua.

És el cas de la carretera del Grau de Castelló a Almassora (N-225 / CV-183), que s'ha desviat uns centenars de metres a partir de la rotonda que la connecta amb l'autovia del Port (CS-22).

Així, el trànsit rodat farà marrada en paral·lel a l'actual carretera mentres les màquines treballen per a construir el túnel pel qual passarà el tren sota els carrils de circulació.

Cal recordar que el tren circularà en trinxera, a cel obert però diversos metres sota la superfície en la majoria del seu recorregut.

A més, l'operadora d'infraestructures ferroviàries Adif ja prepara el tall d'altres dos vials claus per a la connexió de Castelló amb els municipis al sud, com Almassora, Borriana o Vila-real.

Encara que la N-340 no es veurà afectada sí que s'haurà de desviar el trànsit temporalment en l'avinguda València, l'avinguda Almassora (CV-18) i el carrer Pi Gros, que ja es prepara per al seu tancament.

I és que en este punt, al costat del rostidor 7 de juliol, ha aparegut un nou vial de dos carrils paral·lel a l'autovia del Port que ajudarà a esta tasca mentres duren les obres.


MÉS FOTOS
Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port - (foto 2)
Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port - (foto 3)
Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port - (foto 4)
Castelló comença a desviar carreteres per l'accés ferroviari al port - (foto 5)
Pujar