elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló activa des d'aquest dilluns la venda dels bons de fins a 100 euros per a la ‘Tornada al col·le’

Castelló activa des d'aquest dilluns la venda dels bons de fins a 100 euros per a la ‘Tornada al col·le’
  • Les persones empadronades a Castelló i majors de 18 anys podran canviar els seus bons en compres fins al 20 d'octubre

La campanya de bons de comerç per a la ‘tornada al col·le’ activa des d'aquest dilluns la venda dels bons de fins a 100 euros per a realitzar compres de productes per a l'inici del curs com a roba infantil o juvenil, calçat, articles d'esport, papereria, llibreria o paqueteria, entre altres. Al migdia d'aquest dilluns s'ha activat la web https://bonoscastellodelaplana.es/ perquè la ciutadania puga adquirir els bons per quanties de 20, 50 i 100 euros, dels quals pagaran la meitat (10, 25 i 50 euros), ja que la resta està subvencionada per l'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d'Innovació Comercial. Podran comprar els bons les persones físiques majors de 18 anys empadronades a Castelló, que podran obtindre un màxim de cent euros per cada DNI, dels quals abonaran el 50%. Els bons podran ser canviats en compres realitzades en els comerços adherits a la campanya fins al pròxim 20 d'octubre.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que aquesta campanya “s'ha posat en marxa amb l'objectiu de contribuir a pal·liar en les famílies el cost extra que suposa la tornada al col·le i fer front a l'augment dels preus”. Per part seua, la regidora d'Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha recalcat que “a través d'aquesta campanya de bons impulsem el consum en el comerç local de Castelló”. Ribera ha visitat aquest matí alguns dels comerços que s'han sumat a la iniciativa.

A través de la web https://bonoscastellodelaplana.es/, les famílies podran comprar els bons per a adquirir productes relacionats amb la volta al col·legi en aquells establiments que s'hagen sumat a la campanya i els productes de la qual estiguen relacionats amb l'inici del curs lectiu. Els bons podran ser descarregats a través de la web de la campanya, únicament es podrà utilitzar un bo per compra i haurà d'utilitzar-se pel seu import total en una sola compra.

Per a aquesta campanya, l'Ajuntament de Castelló destina uns 50.000 euros a Confecomerç-CV per a la posada en marxa, desenvolupament i gestió de la iniciativa. D'ells, 38.000 euros es destinaran a subvencionar els bons, per la qual cosa està previst que beneficie a un màxim de 3.800 persones i un mínim de 760.

Tota la informació sobre la campanya de bons per a la ‘Tornada al col·le’ pot consultar-se en la pàgina web abans citada.

Pujar