17 de gener de 2021 17/1/21

Castelló aconseguirà els 100 km de carril bici amb la construcció de dos nous trams

Castelló aconseguirà els 100 km de carril bici amb la construcció de dos nous trams - (foto 1)
  • La junta de govern ha adjudicat per 421.000 les obres dels carrils bici que es construiran entre el carrer Músic Pascual Asensio i avinguda Casalduch, i en l'avinguda Castell Vell

MÉS FOTOS
Castelló aconseguirà els 100 km de carril bici amb la construcció de dos nous trams - (foto 2)
Castelló aconseguirà els 100 km de carril bici amb la construcció de dos nous trams - (foto 3)

La junta de govern de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat, aquest matí, la construcció de dos trams de carril bici, que sumen un total de 2,1 quilòmetres. Amb això, la capital de la província aconseguirà els 100 quilòmetres de carril bici. Així ho ha assegurat el portaveu del govern local, José Luis López.

El primer tram, que es construirà entre el carrer Músic Pascual Asensio i l'avinguda Casalduch per un import de 251.901,80 €, té un termini d'execució de sis mesos i ha sigut adjudicat a l'empresa Jujosa.

I el segon tram, que es construirà en l'avinguda Castell Vell, ha sigut adjudicat a l'empresa Telecso per un import de 169.474,84 euros i té un termini d'execució de 4 mesos.

José Luis López ha confirmat que una vegada, les empreses adjudicatàries presenten el pla d'autoprotecció, començaran les obres que estan incloses en el paquet de l'estratègia Edusi i estan cofinançades al 50% per l'Ajuntament de Castelló.

Pujar