elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carrasco desmentix la venda de Castalia: “És la primera notícia que tinc"

Carrasco desmentix la venda de Castalia: “És la primera notícia que tinc"

    L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco ha desmentit la possible venda de l'estadi municipal de futbol de Castalia al club, una possibilitat que ha deixat caure l'amo del club, Bob Voulgaris, en la seua compareixença d'este dijous. “Estem oberts a la possibilitat d'adquirir l'estadi a un preu raonable”, ha expressat l'empresari.

    “És la primera notícia que tinc. Castalia no està en venda", ha assegurat l'alcaldessa en resposta a estes declaracions, al mateix temps que ha afegit que "el que sí que podem i devem fer el president del CD Castelló i l'Ajuntament és col·laborar i apostar per la reforma de l'estadi perquè el Club i la fantàstica afició albinegra disposen de les millors instal·lacions que serien la guinda per a la celebració de l'esperat ascens".

    "Les relacions entre l'Ajuntament i CD Castelló són excel·lents i fluides perquè els dos volem el mateix, tindre unes instal·lacions del segle XXI", ha continuat la primera edil en un comunicat en el qual ressalta que “continuem treballant per a tancar el millor conveni per a l'Ajuntament i per al CD Castelló: si aconseguim un bon acord, haurem aconseguit el millor per a l'afició i el conjunt de tots els castellonencs”.

    “Existixen moltes maneres d'aconseguir que les negociacions arriben a bon port. Ja hi ha altres municipis que han seguit fórmules que resulten igualment avantatjoses per a totes dues parts”, ha afirmat Carrasco.

    Pujar