elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Begoña Carrasco: “Cada dia estem més cerquita de la cessió de Castalia”

Begoña Carrasco: “Cada dia estem més cerquita de la cessió de Castalia”
  • L'alcaldessa de Castelló demana als partits el seu suport per a les obres de reforma de l'estadi

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco ha celebrat “la unanimitat política” per a pactar el futur conveni amb el Club Esportiu Castelló per a la cessió de l'estadi Castalia.

“El CD Castelló és un sentiment i no s'ha d'utilitzar com a objecte de refrega”, ha explicat l'alcaldessa, que valora que tots els grups hagen arribat a un acord perquè “estem parlant d'un contracte a llarg termini que pot hipotecar més d'una legislatura”.

“Portem treballant amb el club quasi un any i cada dia estem més cerquita de fer el pas definitiu per a la cessió, com ho estem del desitjat ascens que prompte serà una realitat”, ha assenyalat la primera edil.

Al mateix temps, ha aprofitat per a instar els grups polítics amb representació a la ciutat a recolzar en el pròxim ple la modificació de crèdit plantejada per a les obres de la reforma de Castalia, especialment per a solucionar les necessitats exigides per la Lliga i diverses qüestions de seguretat.

Cessió del camp, nova ciutat esportiva i valors

Dijous que ve 25 d'abril es debatrà en el ple municipal la moció conjunta dels quatre grups polítics amb representació en el plenari (PP, PSOE, Compromís i Vox) per a aconseguir un acord amb el club albinegro.

Estos són els punts que planteja l'acord:

Recuperar i mantindre l'esperit d'acord, de diàleg i de transparència a través d'una comissió municipal, integrada per tots els grups polítics amb representació al consistori, per a treballar conjuntament amb els acords i negociacions empreses entre l'Ajuntament i el CDCS, que serà convidat a eixa comissió, quan es considere necessari.

Els acords de cessió d'un bé municipal com és l'Estadi Castalia, hauran d'incloure un Pla d'Inversions per part del Club, així com una comissió de seguiment de la concessió i l'obligatorietat del Club de rendir comptes del compliment de les clàusules, davant l'Ajuntament.

Facilitar al CDCS l'impuls, adquisició i regularització d'una nova ciutat esportiva per al futbol base que puga cobrir les necessitats de la pedrera del Club, així com puga servir per a interrelacionar-se amb la resta d'equips de futbol de la ciutat de Castelló.

L'Ajuntament es compromet de la mà del CDCS, com així marca la legislació vigent al fet que l'Estadi Castalia siga un espai sense violència, de respecte entre afició i jugadors on es promouran i garantiran els valors de la inclusió social i la igualtat, sense cap discriminació, així com el manament estatutari respecte a l'ús de les llengües oficials.

 

Pujar