30 de novembre de 2020 30/11/20

Barrachina: “Només les idees del PP poden garantir el futur dels joves i les pensions a Castelló”

Barrachina: “Només les idees del PP poden garantir el futur dels joves i les pensions a Castelló” - (foto 1)
  • El president del PPCS adverteix de la greu desacceleració econòmica per la falta de gestió del PSOE i que està destruint més de 3.000 ocupacions aquest mes a la província

MÉS FOTOS
Barrachina: “Només les idees del PP poden garantir el futur dels joves i les pensions a Castelló” - (foto 2)

El president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha posat de manifest avui la preocupació que existeix a la província davant la desacceleració econòmica que està afectant a Castelló per culpa de les polítiques del PSOE. El líder provincial ha fet aquestes declaracions en una reunió comarcal als Ports, en la localitat de Zorita.

Allí, Barrachina ha advertit que “el temps de la inèrcia del treball que va fer el PP s'està acabant i, per desgràcia, tornen les polítiques d'esquerra de sempre: les que eleven la despesa pública i creen atur”. El president ha recordat les dades de l'atur d'aquest mes a Castelló, on s'han destruït més de 3.000 llocs de treball i les dades són els pitjors des de l'any 2013.

Miguel Barrachina, acompanyat dels alcaldes i portaveus populars de la comarca, ha explicat que “el temps de la frivolitat ha acabat, ja no hi ha marge d'error i s'han de recuperar les polítiques serioses, les de la gestió, les d'una Espanya centrada, moderada, liberal i moderna que creï ocupació” ja que “només els que saben crear ocupació poden garantir un futur per als joves i mantenir les pensions” i “solo el PP ha demostrat que sap fer les coses bé” i que les seves polítiques són les que permeten crear oportunitats i avançar. “Les idees del PP són les que han tret dues vegades a Espanya de la ruïna en la qual ens va ficar el PSOE i encara som a temps de frenar la desacceleració”.

Homenatge a Manuel Milián

La reunió comarcal ha servit perquè l'adreça provincial hagi homenatjat don Manuel Milián, alcalde històric de Zorita i un referent del PP pel seu lliurament, el seu saber fer i ser exemple de “l'honradesa i el treball desinteressat que només busca millorar el seu municipi”, ha assegurat Barrachina.

El president provincial ha assenyalat que “un clar exemple del menyspreu i el bloqueig del PSOE a aquesta província” està a la comarca dels Ports. Les obres de la N-232 estaven projectes per a eliminar el Port de Querol i per a connectar el nord d'Espanya amb Vinaròs; no obstant això, el Govern del PSOE ha bloquejat el projecte “i cap socialista el reivindica ara”.

A més de Sánchez, el president del PPCS ha advertit que la Generalitat Valenciana està sotmetent a una asfíxia econòmica als ajuntaments de Castelló, ja que el deute de Ximo Puig ascendeix ja als 30 milions d'euros, complicant la salut financera dels ajuntaments, sobre tots els petits.

Pujar