elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un arbre de la vida en Castelló per a recordar eternament a l'oncòloga Carmen Herrero

L'arbre de la vida
L'arbre de la vida
  • L'hospital Provincial de Castelló rendix un homenatge pòstum a una companya amb una brillant carrera professional

El jardí de l'hospital Provincial de Castelló tindrà per sempre ‘l'arbre de la vida’, un exemplar d'olivera que recordarà eternament a l'oncòloga Carmen Herrero morta el mes d'agost passat.

Els seus companys han volgut rendir-li un homenatge pòstum a una dona que en paraules de Sandra Sandalinas, una dels seus pacients, “tractava el càncer i curava l'ànima”.

En home del servici d'Oncologia Mèdica ha pres la paraula el doctor Eduardo Martínez de Propietàries, que ha parlat amb profunda admiració, respecte i afecte de la doctora d'Onda, “una dona intel·ligent, pragmàtica, sensible i coherent”.

L'acte, molt emotiu, ha comptat amb l'assistència de familiars, companys i pacients. 

Homenatge a Carmen Herrero
Homenatge a Carmen Herrero

Carmen Herrero va morir el passat 5 d'agost als 37 anys d'un càncer gàstric metastásico. Amb una carrera brillant a la seua esquena, era membre de la Reial Acadèmia Valenciana de Medicina i va guanyar el premi a la Millor Tesi Doctoral 2018-2019 que atorga el Col·legi de Metges de València, estava especialitzada en el tractament de tumors de mama i ginecològics. La seua tesi doctoral sobre càncer de mama triple negatiu va ser qualificada amb Cum Laudem. A més, durant cinc anys es va formar en l'Institut  Valencià d'Oncologia (IVO).

Filla, germana i neboda de metges, Carmen Herrero va rebre el Premi Professor Antonio Llombart Rodríguez de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, que li va permetre ingressar en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat.

Pujar