elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Andrea Chippirraz i Náyade Valverde ja són Padrines de la Gaiata 13 de Castelló per a 2023

Andrea Chippirraz i Náyade Valverde ja són Padrines de la Gaiata 13 de Castelló per a 2023
  • La comissió ‘Sensal’ va proclamar ahir a les seues màximes representants en un Palau de la Festa fins a la bandera

Galeria de fotos
Magdalena 2023: Presentació G13. Sensal
Magdalena 2023: Presentació G13. Sensal
MÉS FOTOS
Andrea Chippirraz i Náyade Valverde ja són Padrines de la Gaiata 13 de Castelló per a 2023 - (foto 2)
Andrea Chippirraz i Náyade Valverde ja són Padrines de la Gaiata 13 de Castelló per a 2023 - (foto 3)

La Gaiata 13 ‘Sensal’ de Castelló ja té a les seues Padrines per a 2023. Es tracta de la jove Andrea Chippirraz Babiloni, que va entrar acompanyada del president de la comissió, Carlos Chipirraz Gómez-Millán, i la xiqueta Náyade Valverde Peralta, Padrina Infantil per a les festes de la Magdalena del pròxim any.

En un Palau de la Festa fins a la bandera, amb la presència del regidor de Festes i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, la Gaiata 13 ‘Sensal’ va idear una temàtica de còmic per a la seua presentació, a l'estil del còmic d'Ibáñez, portant per nom ’13, Rue del Sensal’.

A Andrea Chippirraz li acompanyen com a Dames d'Honor les joves Judith García Rincón, María Peralta Fajardo, Carla Taus Sos, Paula Muñoz Trujillano, Mireia Cuevas Julian, Edurne Hidalgo Martínez, Andrea Leva Dolz i Marina Lleva Dolz.

Al costat d'elles, els acompanyants Nicolás Gas Nebot, Jorge Díaz Zapatero, Ronny Nita, Héctor Mila Tirado, Israel Rodríguez Valiño i José Agustín Gas Aparici.

Per part seua, les Dames d'Honor Infantil és Candela Olmedo Vilar, Olivia Mateu Albalate, Nayra Luque Beltrán i Inés Minaya Rovira, a més de la Padrina d'Honor Infantil Alba Zajara Albalate, amb l'acompanyant Omar Zajara Albalate.

Pujar