elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
VANDALISME CASTELLÓ

Els alumnes d'un col·legi de Castelló es queden sense classe pels actes vandàlics provocats en el centre

Els alumnes d'un col·legi de Castelló es queden sense classe pels actes vandàlics provocats en el centre
  • Des de la conselleria d'Educació confirmen que s'està treballant en el col·legi perquè les classes es reprenguen aquest dimarts 5 de desembre

Els alumnes del CEIP Juan G. Ripollés de Castelló s'han quedat aquest dilluns 4 de setembre sense classe després de l'acte vandàlic que ha patit aquest diumenge 4 de desembre sobre les 14.05 hores, segons ha informat la Policia Local.

Diverses persones van accedir a l'interior del col·legi i van calar foc a uns papers. Es tracta d'un incendi de poca rellevància que va ser sufocat a l'instant. A més, els vàndals van buidar els extintors.

Cal assenyalar que les portes del col·legi havien sigut arreglades amb anterioritat, ja que no és la primera vegada que pateixen actes vandàlics.

Des de la conselleria d'Educació confirmen que s'està treballant en el col·legi perquè les classes es reprenguen aquest dimarts 5 de desembre.

De fet, des de primera hora de hui, l'Ajuntament de Castelló ha procedit a realitzar les actuacions necessàries per a restablir la normalitat del centre i l'empresa encarregada del manteniment ha procedit a arreglar les portes, mentre que els serveis de neteja treballen per a endreçar el col·legi.

Des de l'Ajuntament de Castelló apel·len a la col·laboració ciutadana per a identificar als autors d'aquest acte vandàlic.

Pujar