elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FESTA DE LES PAELLES UJI 2024

Així serà la Festa de les Paelles de l'UJI de 2024: Novetats i accés

Així serà la Festa de les Paelles de l'UJI de 2024: Novetats i accés

  Este divendres, 23 de febrer, una setmana abans de l'arrancada de les Festes de la Magdalena de 2024 (pots consultar ací el programa), els estudiants de Castelló dusfrutarán d'una 'prèvia' amb la tradicional Festa de les Paelles.

  Un macro esdeveniment en el qual s'espera que es reunisquen més de 8.000 joves a la calor del sol i les brases i que enguany tindrà novetats respecte a anteriors edicions.


  Entre els artistes convidats per a enguany es troben Marc Chaler, Elias Posh, David Villanueva, Adry Bass, Font, Sinbikini, Julia Centeno, Barce i Michenlo.
  Per a acudir enguany a la festa universitària per excel·lència, que obrirà les seues portes a les 10 hores i tancarà a les 18 hores, serà necessari una entrada que ha rebaixat el seu preu a 5 euros.

  Farà falta polsera?

  Des del Consell de l'Estudiantat expliquen que, com altres anys, la inscripció per a acudir fa a través de l'aplicació IGLÚ de la universitat, en la pestanya “Paelles 2024”.

  En este sentit, recorden que és important fer el pagament només una vegada, ja que se si fa en diverses ocasions per error no es retornarà els diners ni es donaran més entrades.

  A més, enguany no s'entregarà polsera d'accés, sinó que s'accedirà al recinte amb el codi QR que es pot obtindre en l'App UJI. Este es puee obtindre en l'apartat 'Targeta virtual' de l'aplicació, polsant sobre el símbol QR que té una lupa al costat. En qualsevol cas, per si hi haguera una incidència, serà important mostrar el document d'identitat i el rebut de pagament.

  Més barres

  Entre les novetats d'enguany està l'augment de les barres, ja que el recinte comptarà amb dos punts de 50 metres de longitud per a evitar aglomeracions respecte a l'any passat, que només comptava amb una de 30 metres.

  D'altra banda, este 2024 no hi haurà hora límit per a accedir, encara que es recomana no fer-ho més tard de les 11.30 h, i hi haurà diverses cues per a evitar aglomeracions.

  10.000 gots reutilitzables

  D'altra banda, enguany regidoria de Medi Ambient col·labora amb el Consell de l’Estudiantat amb el repartiment de 10.000 gots reutilitzables per a la festa de les paelles de la Universitat Jaume I en la seua aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient, així com per a evitar aglomeracions.


  “Amb esta acció contribuïm al fet que esta festa siga més sostenible i, al mateix temps, volem conscienciar als joves de la importància de reduir el fem que es genera en un esdeveniment d'esta magnitud”, explica l'edil responsable de l'àrea, Cristian Ramírez.

  Els membres del Consell de l’Estudiantat s'encarregaran de la distribució dels gots el mateix divendres en el moment de l'entrada a l'esdeveniment.

  MÉS FOTOS
  Així serà la Festa de les Paelles de l'UJI de 2024: Novetats i accés - (foto 2)
  Així serà la Festa de les Paelles de l'UJI de 2024: Novetats i accés - (foto 3)
  Pujar