elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Actuacions infantils, espectacles i ‘food trucks’: Arriba el Nadal al Grau de Castelló

Actuacions infantils, espectacles i ‘food trucks’: Arriba el Nadal al Grau de Castelló
  • Consulta tota la programación de ‘Nadal Al Port’ el 29 i 30 de desembre

El Grau torna a respirar Nadal amb la presentació de la programació ‘Nadal Al Port’. Després de l'èxit del Mercat Nadalenc, hui s'ha presentat una programació especial per als dies 29 i 30 de desembre. La Tenent Alcalde del Grau, Ester Giner, al costat del president de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, i Javier Sánchez, responsable de l'empresa de les activitats han sigut els encarregats de donar-la a conéixer.

Sota el nom de “Nadal Al Port”, des de les 12:00h del migdia i fins a les 19:00h de la vesprada, el 29 i el 30 de desembre el Grau s'omplirà d'activitats i jocs infantils. També es contempla una zona de restauració amb food trucks, una altra zona específica per a realitzar activitats al costat dels bebés.

Tot això estarà situat en els voltants del Moll de Costa, en port Flor del taronger. I comptarà amb un arbre de Nadal i un altre arbre dels desitjos. El 29 de desembre, en sessions de 16:30h i 18:30h, hi haurà actuació del musical Món Màgic i el 30 de desembre, també en sessió de 12:00h i de 16:30h hi haurà actuació de Canta Juegos.

L'edil ha recordat l'aposta que des del govern municipal s'ha fet per portar el Nadal a tots els districtes de la ciutat, i ha destacat la varietat dels actes programats per a tots els públics i totes les edats, així com ha convidat als castellonencs al fet que participen i visquen un nadal amb molta vida als carrers i places de la capital. “Vull destacar que aquesta és una mostra més de l'aposta per desestacionalitzar les iniciatives en el Districte Marítim, així com l'estreta col·laboració entre Autoritat Portuària i l'Ajuntament per a conformar la programació. Hem fet un gran esforç per portar aquestes actuacions pensades per a públic familiar, a un preu accessible perquè tots els veïns i visitants s'acosten al Grau a gaudir del Nadal” declara Giner, qui ha recordat que la venda d'entrades per als espectacles musicals estarà disponible des del dilluns 11 a les 12 del migdia en entertiket.

Per part seua, Rubén Ibáñez, President de l'Autoritat Portuària de Castelló ha destacat que “l'objectiu de crear aquesta programació és dinamitzar la zona del Port durant tot l'any”. “Volem oferir una varietat de propostes per a tots els públics, especialment per a les famílies, i que gaudisquen tant al matí com a les vesprades d'aquest lloc tan emblemàtic”, ha assenyalat.

“Vam demostrar a tots els ciutadans que aquest lloc pot ser també un espai lúdic i de gaudi i és una mostra, una vegada més que la integració port-ciutat és possible i real”, ha apuntat. Finalment, Ibáñez ha destacat que amb l'encesa de la il·luminació nadalenca en el Port, enguany com a novetat també ha sigut decorat l'Edifici Morú.

Pujar