elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Acte vandàlic contra l'església de Sant Vicent Ferrer a Castelló

Desperfectes en la façana de l'església de Sant Vicent Ferrer de Castelló
Desperfectes en la façana de l'església de Sant Vicent Ferrer de Castelló
  • La Diputació anuncia que estudiarà accions legals per a esclarir els fets contra aquest edifici de propietat provincial

La Diputació de Castelló lamenta l’incident que ha causat desperfectes aquesta matinada a la façana de l’església de Sant Vicent Ferrer de Castelló per un incendi aparentment provocat. L’edifici, de propietat provincial, serà avaluat pel Servei d’Arquitectura de la corporació per a avaluar-ne els danys i determinar les tasques de restauració, ha explicat la diputada de Patrimoni, María Jiménez. En aquest sentit, ha avançat que una volta s’inspeccione la zona per part dels investigadors «activarem els treballs perquè la imatge del temple, situat al centre de Castelló, recupere el seu estat original en el menor temps possible».

Des de Patrimoni es notificarà el succés al departament jurídic de la Diputació perquè estudie les accions legals que procedisquen per a identificar els autors del foc. Jiménez ha demanat la col·laboració ciutadana per a esclarir els fets. «Qui haja vist alguna cosa ha de posar-ho en coneixement de les autoritats».

Pujar