elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.500 alumnes de Castelló participen en la Campanya de Teatre Escolar

Més de 2.500 alumnes de Castelló participen en la Campanya de Teatre Escolar
  • El cicle, programat per la Regidoria d’Educació al Teatre del Raval, inclou dos obres per a treballar a l’aula amb Teatre de l’Home Dibuixat i Hop! Teatre

  • El regidor, Francesc Mezquita, destaca que “és important apropoar la cultura a l’alumnat, incentivant la seua imaginació alhora que aprenen”

Més de 2.500 alumnes d’Infantil i Primària de Castelló participaran de la nova Campanya de Teatre Escolar que la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha programat al Teatre del Raval. El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha assitit aquest matí a la darrera de les funcions de ‘Pedra a Pedra’, de Teatre de l’Home Dibuixat, amb Tian Gombau al capdavant, juntament amb els alumnes del CEIP Vicent Marçà.

El regidor d’Educació ha destacat que “l’espectacle permet apropar la cultura i el teatre als escolars de la nostra ciutat, i a més, incentiva la imaginació dels xiquets i xiquetes convidant-los a aprendre més sobre la reutilització de materials d’una manera divertida, amb un component social i alhora engrescador”.

El cicle va començar aquest dimarts amb ‘Pedra a Pedra’, amb tres funcions diàries, sumant 700 alumnes i professorat d’Infantil de 3 a 5 anys de nou centres de la ciutat. El programa es reprendrà del 17 al 21 d’octubre, amb la posada en escena de ‘Iaios 2.0’ de Hop! Teatre, per a alumnat de 1º a 6é de Primària, amb la previssió de que passen pel Teatre del Raval 1.793 xiquetes i xiquets de 12 escoles de la ciutat, con una oferta de 180 places cada jornada. Ambdues obres inclouen una guia didàctica per a treballar a l’aula.

Pujar