elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló i Alacant entre les províncies d'Espanya que mengen més croquetes

Castelló i Alacant entre les províncies d'Espanya que mengen més croquetes
  • Aconseguixen el ‘top 5’ de croquetes consumides per habitant

Com cada any, este 16 de gener se celebra el Dia Mundial de la Croqueta, una data gastronòmica de primer nivell tenint en compte l'auge d'este plat entre els consumidors.

Un producte que es consumix àmpliament en tota la geografia espanyola, encara que en algunes zones més que en unes altres.

I, en eixe sentit, destaca que la província de Castelló és una de les quals més croquetes mengen, alçant-se en un lloc del ‘top 5’ de les províncies on més es consumixen per habitant.

Així, analitzant el consum de croqueta per habitant gana Ciudad Real, li seguix Tarragona, Toledo, Alacant i en cinqué lloc Castelló.

Així es desprén d'una enquesta de la plataforma ‘solodecroquetas’, en la qual també s'indica que els espanyols continuen triant els bars i restaurants en primer lloc amb un 32,33% per a consumir croquetes.

El segon lloc és per a les comandes en línia que supera ja les fetes a casa. Una dada curiosa i rellevant en un país on la croqueta ha sigut plat estrela de les llars. En últim estan lloc els supermercats amb un 20,62%.

 

Pujar