elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carlos Mazón avança les claus dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2024

Carlos Mazón
Carlos Mazón
  • El president assegura que cal passar “de les paraules als fets” perquè “el contrari seria estar com hem estat durant estos últims huit anys, donant tornades a les paraules”

El President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha avançat este matí a Castelló, on s'ha desplaçat per a la presa de possessió de Rubén Ibáñez com a president de l'Autoritat Portuària de la capital de la Plana, les claus dels pressupostos autonòmics per a l'any vinent.

Així, Mazón ha assegurat que estan treballant “amb mesures concretes, que han sigut compromeses, que han sigut promeses i que han de passar necessàriament de les paraules als fets”, perquè “el contrari seria estar com hem estat durant estos últims huit anys, donant tornades a les paraules. I això no millora la vida de la gent”.

Carlos Mazón ha assenyalat que el projecte per a la prolongació de la línia 1 del TRAM des del Grau fins a Benicàssim estarà en els pressupostos.

I encara que no ha avançat més inversions, si que ha indicat que “continuarem baixant els impostos, afermarem la nostra reforma fiscal”.

En este sentit, confirma la supressió de l'impost de successions i donacions, noves deduccions en l'IRPF, “sobretot per als que més el necessiten”, la baixada dels impostos per a l'adquisició de l'habitatge, especialment per als més joves i l'eliminació de la burocràcia.

Pujar