elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més calor i vent de ponent aquest diumenge en la Comunitat Valenciana

Més calor i vent de ponent aquest diumenge en la Comunitat Valenciana
  • A l'interior nord de Castelló s'esperen ratxes d'aire molt forts

Més calor i vent de ponent. Aquesta és la situació meteorològica que s'espera per a aquest diumenge. 25 de març, en la Comunitat Valenciana.

Segons preveu l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) aquest diumenge les temperatures mínimes aniran en ascens a l'interior de València i Alacant i seguiran amb valors similars en la resta del territori.

Quant a les màximes, tindran un ascens generalitzat, excepte en l'interior de la província de València. Així, es fregaran els 30 graus en gran part del territori.

Quant al vent, s'esperen vents fluixos de l'oest a principi del dia. Un ponent que anirà augmentant d'intensitat durant el matí i que girarà a nord-oest fluix a moderat a mitjan vesprada, amb especial incidència a l'interior nord de Castelló, on es donaran ratxes molt fortes.

Una situació que no afavorirà l'extinció de l'incendi de l'Alt Palància, ja que el ponent, amb vents de fins a 40 quilòmetres per hora, i l'augment de les temperatures, amb màximes de 27 graus a Montanejos, assecaran l'ambient i podrien avivar el foc, de nou, en direcció aquest, el flanc que més preocupa els bombers.

Pujar