28 de setembre de 2020 28/9/20

Conclouen amb èxit les funcions de teatre en anglés per als centres educatius de Callosa

Conclouen amb èxit les funcions de teatre en anglés per als centres educatius de Callosa - (foto 1)

    Hui han finalitzat amb èxit les funcions de teatre en anglés que s'han posat en escena a la Casa de la Música per als centres educatius de Callosa d'en Sarrià. Prop de 500 alumnes dels col·legis Mirantbò, Bernat de Sarrià i Almedia, i de l'IES Rodolfo Llopis han gaudit al llarg de tres dies de diverses obres teatrals, oferides per la companyia Fòrum Theatre & Education.

    En la jornada de hui s'han representat les obres ‘A Musical’ i ‘A horror symphony’. Ahir es va representar The brave little tailor’ i el dimarts va ser el torn del contacontes ‘Cooking cookies’.

    Es tracta d'una iniciativa posada en marxa per la Regidoria d'Educació perquè els alumnes aprenguen anglés d'una forma lúdica i atractiva.

    Els títols estan sempre adaptats a cada tram d'edat, ja que Fòrum Theatre & Education és una companyia especialitzada en la producció i distribució d'obres de teatre íntegrament en anglés destinades a l'aprenentatge de la llengua anglesa, abastant els diferents nivells d'ensenyament del sistema educatiu.

    Pujar