elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LOTERIA DE NADAL 2022

On ha caigut la Grossa de la Loteria de Nadal? El 05490, molt repartit a Alacant, València i Castelló

On ha caigut la Grossa de la Loteria de Nadal? El 05490, molt repartit a Alacant, València i Castelló
  • El primer premi de la Loteria de Nadal, dotat amb quatre milions d'euros a la sèrie, ha caigut a vuit localitats valencianes

La Grossa de la Loteria de Nadal ha escombrat de sort i de milions a la Comunitat Valenciana. El número 05490 ha estat premiat amb el primer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb quatre milions d'euros a la sèrie. A les 11.21 del matí i després de dues hores d'espera, per fi treia el cap el número més esperat de la jornada.

Un primer premi que ha estat molt repartit a tot Espanya i que ha esquitxat a la Comunitat Valenciana, vuit localitats de les tres províncies valencianes. En concret, ha caigut a Torrevieja i Xàbia a la província d'Alacant, a Tavernes de la Valldigna, Alaquàs, Manises, Alfafar, València ciutat, i al Castelló.

Alegria a Castelló, premiada per primera vegada en deu anys

Així, a la província de Castelló, on feia més de deu anys que no tocava, el número premiat s'ha venut a El Corte Inglés de Castelló de la Plana.

Alacant reparteix sort a dues localitats

A la província d'Alacant ha caigut a Torrevella i Xàbia. En el primer cas ho ha repartit el Centre Comercial de Carrefour de Torrevella situat a la carretera de Crevillent; pel que fa a Xàbia, el primer premi ha estat venut a l'administració de Loterias Javea Jubama, al port de la localitat.

El primer premi cau a molts punts de la província de València

Pel que fa a la província de València, el número premiat amb el primer premi ha estat repartit a Tavernes de la Valldigna, a la Papereria Ferrando situada al passeig del País Valencià; a Alaquàs ha estat l'administració Castell d'Alaquàs situada a l'avinguda Blasco Ibáñez; a Manises -una de les localitats més agraciades en la història de la Loteria de Nadal- el número 5490 ha estat venut a la administració número 3 ubicada al carrer Mestre Guillem, 5. A Alfafar, el nombre agraciat s'ha repartit a l'administració Albufera ubicada a la mateixa avinguda que porta el seu nom.

A la mateixa capital del Túria, el primer premi ha esquitxat el barri de Ruzafa, concretament l'administració número 76 ubicada al carrer San Valero.

Aquest any el Sorteig del Nadal reparteix 2.520 milions d?euros en sort. Entre els premis repartits per la Loteria, destaca el premi més esperat d'aquest dijous 22 de desembre: la Grossa de Nadal, que repartirà 4.000.000 euros a la sèrie. El segon premi serà de 1.250.000 euros per sèrie i el tercer repartirà 500.000 euros a la sèrie.

Pujar