6 de juliol de 2020 6/7/20

Hui s'inicien les Festes d'Agost de Cabanes amb la presentació del llibre Castillo de Sufera

Hui s'inicien les Festes d'Agost de Cabanes amb la presentació del llibre Castillo de Sufera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Hui s'inicien les Festes d'Agost de Cabanes amb la presentació del llibre Castillo de Sufera - (foto 2)

  Hui, divendres 2 d'agost, comencen les Festes d'Agost en la localitat castellonenca de Cabanes amb la presentació del llibre “Castillo de Sufera”, de l'autor Pascual Fuster i que ha sigut subvencionat per la Regidoria de Cultura.

  L'arquitecte fa una anàlisi d'aquest castell d'origen musulmà i que va ser construït al voltant del segle XI. El pas dels anys ha fet mossa en l'edificació i que no ha resistit tan bé el pas del temps com sí l'han fet els castells de Miravet i Albalat.

  Pascual Fuster ha investigat sobre el castell per a realitzar aquest llibre en el qual es fa una aproximació a les restes que queden com la ceràmica, els murs…

  Després, a les 23 hores, començarà la nit de “La Velà” en la plaça de la Casa de la Cultura, organitzada per l'Associació Joves de Cabanes i en la què els donatius es destinaran a l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló.

  Demà, dissabte, amb el començament del cap de setmana hi haurà multitud d'activitats per a tots els veïns i visitants.

  Durant el matí, d'11 a 14 hores, s'instal·laran castells inflables aquàtics al carrer de la Fira perquè els més xicotets del municipi puguen gaudir del bon temps.

  El futbol serà el protagonista durant la vesprada, ja que es disputarà la sisena edició del Memorial Ricardo Marín en el camp municipal de Cabanes, que té també nom de l'homenatjat.

  A les 20 hores serà el moment de viure el pregó des de la plaça de la Casa de la Cultura fins a la plaça Els Hostals, que comptarà amb el grup de danses de Cabanes.

  Ja a la nit, el duo Triband amenitzarà el ball per a la gent més veterana a partir de les 23 hores. A la 1 de la matinada, serà el torn de l'orquestra The Luxe i la discomòbil The End en la Plaça de la Casa de la Cultura.

  Pujar