11 d’agost de 2020 11/8/20

PP: "La Ribera de Cabanes clama contra els mosquits"

PP: "La Ribera de Cabanes clama contra els mosquits" - (foto 1)
  • Els residents de la pedania costera de Cabanes lamenten la proliferació de l'insecte i urgeixen mesures efectives. “És necessari actuar, reforçar tractaments i evitar que la plaga s'estenga”

MÉS FOTOS
PP: "La Ribera de Cabanes clama contra els mosquits" - (foto 2)

Veïns de la Ribera de Cabanes han denunciat públicament la proliferació dels mosquits i exigeixen una fumigació immediata. La crítica veïnal l'ha transmesa hui la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, al si de les comissions informatives amb l'objectiu “de buscar solucions”.

És evident que les últimes pluges han generat l'estancament de pluvials i aquestes, al seu torn, s'han convertit en punts de desenvolupament de les larves del mosquit. “S'ha de resoldre com més prompte millor perquè els veïns, especialment els de la zona costanera, asseguren que és una problemàtica insostenible”.

A ells se sumen queixes d'agricultors i ramaders, “que es veuen incapaços de desenvolupar els seus treballs per una problemàtica que cada dia que passa s'aguditza”. I en un moment com l'actual, “en el qual l'estat d'alarma ha obligat a suspendre temporalment les activitats, no podem negar als qui viuen del camp o de la ramaderia la possibilitat de continuar treballant en les seues activitats”.

Així les coses, hui el PP ha reclamat accions “per a resoldre aquesta alarma que mereix tota la nostra atenció. Cal donar solucions immediates abans que continuen incrementant-se les temperatures perquè dia que passa sense realitzar un tractament és un dia perdut”.

En aquest sentit, “és fonamental la implicació de totes les administracions, des de la local, a la provincial i l'autonòmica per a ser eficaces. Ens tindran del seu costat en la lluita contra aquesta plaga, però no podem perdre un minut més”, ha considerat la portaveu del PP a Cabanes.

Pujar