19 de gener de 2020 19/1/20

El PP es reuneix amb el CD Ribera per a mediar i que reba la subvenció municipal

El PP es reuneix amb el CD Ribera per a mediar i que reba la subvenció municipal - (foto 1)

  El Grup Municipal Popular de Cabanes s'ha reunit amb el president del CD Ribera, Francisco Javier Mulet, per a oferir-li “la seua ajuda i mediar amb l'equip de Govern de l'Ajuntament”, format per la coalició Compromís-UPP i PSPV, amb la finalitat que el consistori oferisca al club la subvenció econòmica que altres ens esportius i culturals tenen. I és que en els pressupostos municipals d'enguany no inclouen al CD Ribera entre els clubs esportius subvencionats. El motiu de la Regidoria d'Esports per a no donar-los la subvenció corresponent, pel que sembla, és que no juguen en el camp de futbol de Cabanes (ho fan a Torreblanca per proximitat i comoditat fins que estiga construït el seu propi camp de futbol en Torre la Sal).

  El president del CD Ribera va explicar als edils del PP que encara que el club jugue fóra de Cabanes l'equip té el seu domicili social en el terme de Cabanes i que simplement tenen amb l'equip de Torreblanca un acord, però no és de dependència, ni és filial. Mulet va expressar als regidors populars la seua indignació perquè el club corre el risc de desaparéixer de no rebre ajudes públiques municipals. De fet, va explicar, les normes de les subvencions aprovades per PSPV i Compromís-UPP no prohibeixen que un equip amb domicili a Cabanes i amb acords amb clubs de fora no puga rebre ajudes nominatives, i més quan l'ordenança de subvencions fa incís en la promoció de l'esport local.

  El regidor del PP, Javier Llorens, va puntualitzar que el CD Ribera “mereix rebre una subvenció per ser un equip del poble i a més quan estalvien a l'Ajuntament de Cabanes una despesa en aigua, llum i desgast de gespa perquè es jugaran al camp de Torreblanca”.

  El PP compara la situació a les ajudes de Xarxa Llibres. “Des de fa anys els xiquets empadronats a Cabanes que viuen en La Ribera rebien l'ajuda econòmica municipal, encara anant al col·legi a Torreblanca. És una situació comparable a la del CD Ribera: un equip amb domicili a Cabanes però que es jugarà a Torreblanca per proximitat i comoditat”, expressa el regidor Javier Llorens, qui traslladarà a l'equip municipal de govern aquest extrem per a aconseguir que el CD Ribera no desaparega i es trenquen, així, les expectatives i il·lusions dels seus jugadors: un grup de xavals joves amants del futbol.

   

  ocultar
  El PP es reuneix amb el CD Ribera per a mediar i que reba la subvenció municipal
  Pujar