Castellano

El PSOE rebutja la proposta del PP de Cabanes per a establir un protocol de bous al carrer

El PSOE rebutja la proposta del PP de Cabanes per a establir un protocol de bous al carrer
  • El PP considera a les quatre explotacions ramaderes de Cabanes “un pilar econòmic que mereix la màxima atenció malgrat que el PSOE s'obstine a donar-los l'esquena”

  • Ana Obiol, regidora del PP a Cabanes, reivindica el potencial d'un sector que “desitja sobreviure a una crisi que ataca directament a l'economia de milers de famílies”

El PSOE ha tornat a demostrar aquesta setmana a Cabanes que està en contra del principal sector que sustenta l'economia de la localitat, el del cap de bestiar brau. Amb quatre explotacions ramaderes que s'assenten en el territori, el ple d'ahir dijous “va tornar a demostrar que al PSOE poc li importa el futur i les oportunitats de les famílies que viuen directament d'aquestes activitats”.

La proposta que el Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes va elevar al ple pretenia exigir de la Generalitat Valenciana la redacció d'un protocol de bous al carrer que garantira el festeig. “Hi ha molts municipis que estan planejant convocar aquestes celebracions i no disposen d'un marc legal, que aplicació el protocol Covid-19, que permeta el desenvolupament d'aquesta festa tan arrelada”.

Per aquest motiu, ha explicat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, “presentem aquesta iniciativa de la mà dels ramaders amb el desig d'ajudar-los a recuperar l'activitat que la pandèmia ha obligat a paralitzar”. En aquesta línia, “i vist que les limitacions per pandèmia s'estan relaxant, considerem oportú planificar aquest protocol que, no obstant això, el PSOE es nega a reclamar al Consell”.

De braços plegats, considera Obiol, “no aconseguirem que aquesta província s'active i que el nostre tresor econòmic, les ramaderies, recuperen l'activitat que insufle ingressos on fins fa un any sol hi ha hagut despeses”. Així les coses, ha assenyalat la portaveu del PP, “continuarem reivindicant la necessitat de fer costat als nostres ramaders, perquè per a Cabanes no són només un emblema, són una font de riquesa i ocupació per a la nostra localitat que no podem ignorar”, ha considerat Obiol.

Pujar